GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Lars47.dk

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Bade tur til Møn, med gode venner.

Havde glæden af at få årets første Østersødag i fredags, og med vinden omkring 90-97 grader, så var det mere Møn end Rødvig som virkede.

Skulle nå både Greve Møn, Ringsted, Greve, Fløng, Roskilde, også lige hente unger inden kl 16.00 i Hedehusene, men MasMartin var frisk på en surftur, inkl 400km hygge, og Schubbe var i Marienlyst, så det skulle nok blive en god dag.

Vi tog ud ved  Busene Have, men skulle nok have satset på nede ved Skansevej, men da vi ikke havde hele dagen, nøjes vi med skrå onshore og opbyggende bølger. Faktisk dejligt varmt, efter man lige havde lavet en "PF med fingrene", også stod den ellers på falden på halen så godt man nu kunne. Vi nød det, og GoPro i camrig tog dette med hjem, og i lyset af alle de gode snakke om vendinger osv på forum er nu lidt her inspiration til dem som er på det stadie.  Normalt vises kun de seje ting, her er alt "normale også med". ;)

2014 Slingshot Rally - First impression
Wave Camp 14-Yzerfontain

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer