GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Det sidste farvel på pynten d. 27/10 kl. 12

Vi har på kitesurferen.dk talt med Pouls pårørende med hensyn til hvordan vi giver ham det sidste farvel som han har fortjent. Poul har gentagne gange sagt til hans søn Per "at når jeg dør vil jeg spredes ud over Sydvestpynten". De nødvendige tilladelser er på plads og planen er at vi giver ham en ordentlig surferbegravelse i vandet ud for sydvestpynten.

Den vil finde sted lørdag d. 27/10 klokken 12.00 og vil forgå på den måde at vi alle går ud i vandet med eller uden vores boards, danner en stor cirkel hvis det kan lade sig gøre og hans søn Per og barnebarn vil sprede hans aske i vandet. Vi kan ikke finde nogen bedre måde at sige farvel til en mand der bare elskede det spot og surfing. Tag gerne nogle blomster med og smid dem i vandet. Giv til kende at du kommer da vi gerne vil have et overblik over hvor mange der cirka kommer. 

Selve bisættelsen finder sted nu på fredag den. 12 oktober på Sundby kapel klokken 16 da Poul troede mere på en ordentlig gang blæsevejr end en hvis anden. Alle er selvfølgelig velkomne. 

Vi håber alle vil vise den sidste respekt

team kitesurferen.dk

b2ap3_thumbnail_poul88_3_20121008-180243_1.jpg

Indo, Keahi og Reo i det grønne rum..
Billeder (Pynten 07.10.12)

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer