GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Lars47.dk

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Dit første bølgeboard

​Hvilke board skal du vælge som dit første bølgeboard, og hvilke str skal det være.

Jeg kommer i den første video med et bud på hvilke type du skal vælge, og hvorfor. I den anden video kigger vi på at vælge den rigtige str. 


Det er meget snak, så sæt kaffe over hvis du ikke skal falde isøvn. ;)

I video nummer 2, kommer jeg ind på hvilke str du skal vælge.

En kort video om de forskællige boardtyper

Hvilken størrelse skal jeg vælge

RedBull Ragnarok 2016
Vejledninger

Kommentarer

 
Fnatmiden on Mandag, 4. April 2016 11:22

Fedt nok :)
Linket til video nr 2 virker ikke ("Page not found - sorry, there's no video here")

Fedt nok :) Linket til video nr 2 virker ikke ("Page not found - sorry, there's no video here")
Lars47.dk on Mandag, 4. April 2016 19:13

Ja, den hang lige i render hos vimeo i 8 timer. Sorry.

Alt skulle virke nu.

Ja, den hang lige i render hos vimeo i 8 timer. Sorry. Alt skulle virke nu.
alsbirk on Tirsdag, 5. April 2016 10:45

Det er fandme lækkert at du pøser ud af din viden på så ligefrem og pædagogisk vis 47 :-) Er også glad for at du delvist anerkender at firkanter også virker i bølger efterhånden, der er jo en del af de hårde drenge som sværger til disse shapes nu - man skal bare også huske at de er lige så forskellige som de traditionelle boards hver især. Alt ialt en helt kanon gennemgang til gavn og glæde for mange!

T

Det er fandme lækkert at du pøser ud af din viden på så ligefrem og pædagogisk vis 47 :-) Er også glad for at du delvist anerkender at firkanter også virker i bølger efterhånden, der er jo en del af de hårde drenge som sværger til disse shapes nu - man skal bare også huske at de er lige så forskellige som de traditionelle boards hver især. Alt ialt en helt kanon gennemgang til gavn og glæde for mange! T
Wave on Tirsdag, 5. April 2016 23:07

Hej Lars , super gennemgang ! slam !
Nu kan jeg se du har fået det nye Custom ,,, er der noget godt og nyt at sige
om det i forhold til tidligere og i forhold til Global /strapless ?
Har det mere rocker end Global og planer dårligere og dårligere højde,,
Søren

Hej Lars , super gennemgang ! slam ! Nu kan jeg se du har fået det nye Custom ,,, er der noget godt og nyt at sige om det i forhold til tidligere og i forhold til Global /strapless ? Har det mere rocker end Global og planer dårligere og dårligere højde,, Søren
Lars47.dk on Onsdag, 6. April 2016 22:35

Hey Søren..

Global er klart på sit bedste år, tynde kanten, let, smal hæk, ikke for meget volume.. Tag ind og rør ved dem, du kan mærke det med det samme..!

Mht Custom, har kun sejlet det i onshore med en 9m2, så mangler nogle timer til at kunne være kvalificeret i min holdning.
Men, det har den feel min glade SA slæde havde, meget let på fødderne, nærmest nervøs..
https://billedeupload.dk/images/gBx2D.jpg
Vil bare reagerer på input, også fuldstændigt som et padleboard.. Meget lidt glas anvendt, eneste sted det ikke er som en padler, er finnebokse som er forstærket til kite.
https://billedeupload.dk/images/oraSO.jpg

Skal nok vende tilbage mht højde til vinden, turns, top, etc... Men skal lige have noget DTL, før jeg lukker røg ud..

Hey Søren.. Global er klart på sit bedste år, tynde kanten, let, smal hæk, ikke for meget volume.. Tag ind og rør ved dem, du kan mærke det med det samme..! Mht Custom, har kun sejlet det i onshore med en 9m2, så mangler nogle timer til at kunne være kvalificeret i min holdning. Men, det har den feel min glade SA slæde havde, meget let på fødderne, nærmest nervøs.. [img]https://billedeupload.dk/images/gBx2D.jpg[/img] Vil bare reagerer på input, også fuldstændigt som et padleboard.. Meget lidt glas anvendt, eneste sted det ikke er som en padler, er finnebokse som er forstærket til kite. [img]https://billedeupload.dk/images/oraSO.jpg[/img] Skal nok vende tilbage mht højde til vinden, turns, top, etc... Men skal lige have noget DTL, før jeg lukker røg ud..
Wave on Fredag, 8. April 2016 01:03

Canon,,, ser cool ud Custom
,, meget let på fødderne, nærmest nervøs..- lyder også fedt !

Canon,,, ser cool ud Custom ,, meget let på fødderne, nærmest nervøs..- lyder også fedt !
PF on Lørdag, 9. April 2016 17:42

Fremragende, specielt at du er så objektiv og ikke som de fleste sætter egne præferencer forrest, respekt Lars :D
Det skal nok lige bemærkes at forreste strop position ift hælen er fin som udgangspunkt, men kan godt være den skal een eller et par huller frem eller tilbage når du sejler mere og får tid til at finde bedste position, da den afhænger af mange andre parametre ?

Fremragende, specielt at du er så objektiv og ikke som de fleste sætter egne præferencer forrest, respekt Lars :D Det skal nok lige bemærkes at forreste strop position ift hælen er fin som udgangspunkt, men kan godt være den skal een eller et par huller frem eller tilbage når du sejler mere og får tid til at finde bedste position, da den afhænger af mange andre parametre ?
Lars47.dk on Lørdag, 9. April 2016 23:44

Tak.

Ja, men vigtigste for noobs er at udstyret ikke modarbejder dem.. derfor jeg siger den neutrale placering..

Tak. Ja, men vigtigste for noobs er at udstyret ikke modarbejder dem.. derfor jeg siger den neutrale placering..
Anders F on Søndag, 24. April 2016 18:05

Hej Lars,

Jeg har set din vejledning gentagne gange og finder den meget brugbar og informativ. Fedt at der er garvede som dig, der vil dele ud af deres viden til os andre. Så mange mange tak for det!

Jeg er en af dem, der står og skal igang med bølgesurf og skal til at vælge board. Jeg vejer 82 kg og er 185 cm. Jeg har haft kig på Naish Skater 5'6 (2015) og Liquid Force Messenger 5'5 (2015) da jeg hele tiden er blevet anbefalet at tage et stort board til at lære det på. Men efter at have set din video, er jeg blevet i tvivl om de er for store til mig, selv her i begynderfasen. Særligt Messengeren er bredere end de max 18 du nævner i videoen.

Så spørgsmålet er: hvad vil du anbefale mig? Jeg bor i Kbh og vil hovedsageligt surfe bølger på nordkysten.

Andre erfarne er meget velkomne til at byde ind også :-)

Med venlig hilsen
Anders

Hej Lars, Jeg har set din vejledning gentagne gange og finder den meget brugbar og informativ. Fedt at der er garvede som dig, der vil dele ud af deres viden til os andre. Så mange mange tak for det! Jeg er en af dem, der står og skal igang med bølgesurf og skal til at vælge board. Jeg vejer 82 kg og er 185 cm. Jeg har haft kig på Naish Skater 5'6 (2015) og Liquid Force Messenger 5'5 (2015) da jeg hele tiden er blevet anbefalet at tage et stort board til at lære det på. Men efter at have set din video, er jeg blevet i tvivl om de er for store til mig, selv her i begynderfasen. Særligt Messengeren er bredere end de max 18 du nævner i videoen. Så spørgsmålet er: hvad vil du anbefale mig? Jeg bor i Kbh og vil hovedsageligt surfe bølger på nordkysten. Andre erfarne er meget velkomne til at byde ind også :-) Med venlig hilsen Anders
Lars47.dk on Tirsdag, 26. April 2016 10:22

Hej...

Har ikke sejlet 5.5 LF..
Men de skriver selv den er "stor"..

perfect setup for depowered ripping and for heavier riders. With its enhanced width and long rail lines, the 5’5” feels about six inches bigger,


Men jeg kan sige dig at 5.6 Skater, er for stor til dine data, den er til folk over 100kg, i starten af deres karriere på waveboards.

Jeg vil klart anbefale dig 5.2 Skater, det er den GoTo i serien som passer flest.

Du skal vide der er stor forskel på 5.2 2015/2016, de er sådan set ens at hoppe på, men den 2016 har noget mere rocker (banan i boardet) og anden hæk samt bund de sign, hvilket gør den meget bedre allround og på bølger i 2016.

Hej... Har ikke sejlet 5.5 LF.. Men de skriver selv den er "stor".. [quote]perfect setup for depowered ripping and for heavier riders. With its enhanced width and long rail lines, the 5’5” feels about six inches bigger, [/quote] Men jeg kan sige dig at 5.6 Skater, er for stor til dine data, den er til folk over 100kg, i starten af deres karriere på waveboards. Jeg vil klart anbefale dig 5.2 Skater, det er den GoTo i serien som passer flest. Du skal vide der er stor forskel på 5.2 2015/2016, de er sådan set ens at hoppe på, men den 2016 har noget mere rocker (banan i boardet) og anden hæk samt bund de sign, hvilket gør den meget bedre allround og på bølger i 2016.