GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Foil 3er forsøg

3er foil forsøg, dag 2​


Jeg har længe gået og tænkt at nu må det være tid til lidt nye tricks på min foil. Vingens løft/pop er fascinerende og det kunne være fedt at udnytte som "letvinds pop" til at lave nogle simple små "wakestyle" tricks på foilen. I sidste uge på Anholt havde jeg en super sjov foil session med bla. Nick som gav den pænt meget gas. Nick råbte "vi skal lave 3er på vej udad" og gik så efter den med et mega crash til følge. Jeg kunne ikke rigtig lide halsen og ventede. Jeg må indrømme at jeg er bange for at økse mig i hovedet eller halsen med den tingest. .-p Så trak Nick pludselig også et airpass på sin foil som han satte clean. Satans....nå, men så på vej indad fik jeg samlet mod til at lave et bette fesent 3er forsøg, men jeg kom faktisk rundt og landede med røven i vandet...altså er det lige så muligt som jeg håbede. Næste session blev  der monteret kamera i linerne, desværre med super fesen vind til min solo 12, men nok til lige at få et par forsøg som ses i videoen. Jeg er fortrøstningsfuld, de skal nok komme :-D Har også leget med unhooked grabs etc og jeg må sige at det fandme er skægt med noget helt nyt igen nu.

Foil og board jeg sejler på er fra mit og Jonas eget projekt "Futurefoilz" med foilen vi kalder "Zero" som er en freeride foil ved vægt på sjov og ballade og kiten er solo 12 fra LF som bare er suveræn til foilsjov i let vind.  

mvh Thomas Alsbirk

2 måneders kiteundervisning
Foil siddende på pind, øvelse gør mester

Kommentarer

 
PF on Mandag, 1. August 2016 18:14

Klasse ;)

Klasse ;)