GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Foil siddende på pind, øvelse gør mester

​For nylig så jeg et Instagram billede af Nick Jacobsen på sin foil, siddende med sin selfie stick i hånden og et stor smil...ret cool - og jeg vidste ikke engang at han var begyndt at foile :-) Hvordan kan man bare sidde med så stort overskud og foile?? 

Det gav inspiration og mod til at forsøge selv, i første omgang forsøgte jeg mig med et ben på hver side af boardet, men det viste sig at være temmelig svært at styre foilen til hhv højre og venstre så den ikke vælter over masten. Senere forsøgte jeg mig, som Nick, med "damesaddel style" med begge ben til en side hen mod kiten. Vupti, nu kunne man balancere med hhv ben og rumpe, stadig svært men langt fra umuligt. Siden har jeg prøvet nogle gange - og det er bare nemmest på fladt vand med masser af træk i kiten så man har noget at hænge i.

Nu har jeg øvet mig 3-4 gange og her i videoen kan I se mig øve i Korshavn i går aftes, inden den stod på lidt freestyle med Fyn boys, shits de er vilde stadig herovre og holder freestyle fanen højt..det er skønt men en hel anden historie.


Kom ud og prøv det er slet ikke så svært som det måske ser ud til


mvh Thomas Alsbirk


dagens grej: Liquid Force WOW 9, Xboard Xcellerator Medium, Futurefoilz Zero

Foil 3er forsøg
Læsø Kitecamp 2016

Kommentarer

 
PF on Fredag, 5. August 2016 18:17

Ser SÅ fedt ud Thomo :) :) :)

Og sjovt så forkert det ser ud at se boardet i baggrunden med sprøjt, virker bare på alle måder forkert nu :o

Lidt som når man har sejlet bølger i mange år, så ser et TT totalt forkert ud på bølgespots, selvom man en meget sjælden gang ser det :p

Nu bare et hak videre nærmest, lyder skørt men ved at nogen forstår det ;)

Fedt at se dig siddende - respekt !!!

Ser SÅ fedt ud Thomo :) :) :) Og sjovt så forkert det ser ud at se boardet i baggrunden med sprøjt, virker bare på alle måder forkert nu :o Lidt som når man har sejlet bølger i mange år, så ser et TT totalt forkert ud på bølgespots, selvom man en meget sjælden gang ser det :p Nu bare et hak videre nærmest, lyder skørt men ved at nogen forstår det ;) Fedt at se dig siddende - respekt !!!