GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Formiddag i Grenå

Ingen tvivl om at vi missede en stor dag i går, men da jeg går rundt i barselståge og hygger derhjemme gav det bare mere mening at komme afsted i dag i stedet, selvom det var på en vejrudsigt med meget aftagende bølger og vind ifht de foregående dage. Trods alt fik vi nogle gode skulderhøje sets og ret lange linjer som er typisk for aftagende længerevarende windswell. Der var fornuftig vind til en 9er og god hygge med et par gode surfbuddies..Så skal jeg egentlig heller ikke bede om mere efter 3 ugers pause i forbindelse med barn nr. 4 :-) - så føler man sig rig!

Fik testet lidt mere på mit Xboard Quasar 5´5" design og rockeren spiller max nu efter flere tweaks, det er ved at være perfekt tunet, nemt at sejle og svinger virkelig godt uden at have for meget rocker og dårlig performance. Kanalerne gør at det bare ligger rock steady i choppen og det drejer skarpt uden at man skal trykke specielt hårdt.

Nedenfor er der lige en mini bølge som jeg malker på den orange ko aka quasar . Det er gale halsen, så vakler lidt, men det var kalrt god spas uanset :-)

Kiten er min gode følgesvend WOW 9m2 fra LF, den er konge også i den slags semi-onshore forhold og både drejer og leverer godt når den skal.

mvh Thomas Alsbirk

Speedchamp 2016
Video: Kold mandag i Grenå

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer