GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Fra begynder til erfaren kitesurfer og instruktør på 1 år

Peter Øhlers startede i foråret 2013 på Oure højskole. Han havde prøvet at paddelsurfe, men havde aldrig haft en kite i hånden. Nu, halvandet år efter, er han blevet erfaren kitesurfer, har uddannet sig til kitesurfinstruktør og fået arbejde 3 uger på Oure højskoles sommerkursus i kitesurfing.

b2ap3_thumbnail_DSC_5993.jpg'

Den udvikling Peter har gennemgået på så kort tid er helt ufattelig – derfor skriver jeg denne blog så andre begyndere kan se, hvad der er muligt, hvis man gerne vil tage en tur i overhalingsbanen.

b2ap3_thumbnail_DSC_5345.JPG

Første trin for Peters lynkariere startede, da han valgte at tage endnu et ophold i efteråret 2013 fordi han ville lære at kitesurfe. Peter viste stor interesse og engagement, og han lærte hurtigt at sejle, vende og holde højde. Her står hele holdet med Kitesurfer 1 diplomet fra Dansk Sejlunion.

1239305_714107355282880_771369059_o.jpg

Efterfølgende lærte Peter også hurtigt, at hoppe og lave backrolls og andre tricks.

b2ap3_thumbnail_DSC_5184.JPGb2ap3_thumbnail_DSC_5185.JPGb2ap3_thumbnail_DSC_5186.JPG

Sidst i forløbet kom eleverne på en rigtig kitesurfrejse til Cumbucos laguner i Brasilien. En af verdens bedste steder at sejle freestyle, hvor mange af de bedste i verden kommer for at træne. Her ses Peter ved siden af Estefania Rose, som er Cabrinha teamrider, med en samlet 2. plads i det Brasilianske mesterskab. Hun kom forbi nogle dage og hang ud og gav eleverne gode råd til at lære nye tricks.

 b2ap3_thumbnail_b2ap3_thumbnail_10-Kitesurfer-og-lokal-veninde---pro-sejler-fra-cabrinha-kiteboarding.jpg

Nu havde Peter været på Oure højskole på 2 ophold altså et helt år, men det var stadig ikke nok. Peter valgte, at tage endnu et ophold på Oure, for at blive endnu bedre til at kitesurfe, og nyde tilværelsen som højskole elev lidt mere, inden han skulle læse idræt på SDU.

b2ap3_thumbnail_DSC_5207.JPG

Det primære mål for Peter i foråret 2014, var at blive kitesurfinstruktør, derfor fungerede han som hjælpeinstruktør, så han kunne få undervisningserfaring og lære, hvordan man underviser begyndere.

b2ap3_thumbnail_DSC_5086.JPG

Hele kitesurf teamet fra forår 2014, foran et af de mange fynske kongespots.

b2ap3_thumbnail_DSC_5605.JPG

Sidst på opholdet bestod Peter den teoretiske og praktiske prøve for at blive kitesurfinstruktør under Dansk sejlunion. Derefter blev han ansat 3 uger på Oures sommerkurser som kitesurfinstruktør. Herunder ses Peter undervise en flok begyndere på Oure sommerkursus i kitesurfing.

b2ap3_thumbnail_DSC_5943.JPG 

Nu da Peter har fået list mønt på lommen skal han ud og investere i sit eget udstyr, og mon ikke han som lovet deltager i Freestyle DMs b-række til næste år?

b2ap3_thumbnail_DSC_5107.JPG

Held dog lykke fremover Peter, jeg håber du vil fortsætte i samme tempo og jeg glæder mig til at surfe med dig i fremtiden...

Go' vind

Lasse

Tilbud på Brunotti Kiteboards!
Speedchamp 2014

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer