GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Lars47.dk

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Kitesurf Demo på Sylten i cph lørdag

Kitesurf demo på lørdag!

Vores team riders stiller op med gear og er klar på spørgsmål, så kom forbi og test de mest populære 2016 kites og og boards fra Naish og 2017 Slingshot. Det endelige spot bliver Sylten. Surf's up! 

Placering (Kort)

Søndre Strandvej, 2791 Dragør, Denmark
Ebeltoft Kitesurf/familie ferie
WaveJam @ Waterz kører - i hyggestil

Kommentarer

 
Giorgio on Søndag, 21. August 2016 16:53

Hey guys, i was looking forward to the demo... did you make it in spite poor wind conditions?
Will you plan another one? Any chance you can plan one in Pynten?

Thanks

g.

Hey guys, i was looking forward to the demo... did you make it in spite poor wind conditions? Will you plan another one? Any chance you can plan one in Pynten? Thanks g.
Fnatmiden on Mandag, 22. August 2016 11:04

Uuuh! Det måtte I godt have lagt en anden dag end Battle of the Sund.

Én gang til tak ;)

Uuuh! Det måtte I godt have lagt en anden dag end Battle of the Sund. Én gang til tak ;)
Lars47.dk on Tirsdag, 23. August 2016 00:55

Alt udstyret er rykket til Jylland, men vi satser på en 2017 demo af wavegear i slut september på Nordkysten, på et "nemt spot"..

I kan altid kontakte Nautic CPH, hvis i vil låne en demokite i den Naish-Slingshot-Cabrinha model i har i tankerne, så vil de som regl kunne hjælpe jer.

Alt udstyret er rykket til Jylland, men vi satser på en 2017 demo af wavegear i slut september på Nordkysten, på et "nemt spot".. I kan altid kontakte Nautic CPH, hvis i vil låne en demokite i den Naish-Slingshot-Cabrinha model i har i tankerne, så vil de som regl kunne hjælpe jer.