GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Klassisk og alligevel helt sin egen

b2ap3_thumbnail_Ugens-board.jpg

Hver uge præsenterer vi et nyt board for dig. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere på vores hjemmeside.

 

Denne uges board:

Nobile T5

Et klassisk twintip med sine egne særheder … på den gode måde!

T5 - eller tidligere 555 - har været omdrejningspunktet siden Nobile begyndte at producere boards. Boardet har altid været kendt for, og sat barren højt, med hensyn til alsidighed og komfort. Et klassisk twintip board som giver både begynderen og den øvede super gode forudsætninger for at udvikle sig som surfer. Og så alligevel et board der ikke helt ligner de andre i klassen. Så måske er det ikke så klassisk endda?

 b2ap3_thumbnail_Untitled-1.jpg

Nobile har udviklet en lang række avancerede og interessante teknologier, og flere af dem er med til at gøre T5 til en helt speciel oplevelse. Boardet er bygget op omkring en kerne af træ og "honeycomb". Honeycomb – som stammer fra flyindustrien – er 90% lettere end træ og ud over at gøre boardet lettere, giver det også styrke og mulighed for at styre POP og flex helt præcis. Dertil er er ABS kanterne og glasfiber med til at gøre boardet ekstra stærkt på områderne omkring finner og skruer.

Men det stopper ikke her. T5 er opbygget asymmetrisk (Dynamik Asymmetrical Shape), så hælsiden er længere end tåsiden, det giver boardet to egenskaber. Dels går boardet bedre højde, og dels behøver presset – når man sejler på tåsiden – ikke være så stort for at holde kant og højde.

b2ap3_thumbnail_T5_2014_m.jpg

 

Alt i alt står du overfor et board med utrolig gennemtænkte teknologier i en enestående finish og kvalitet. Og det kan mærkes når man sejler. Boardet fåes med enten de markante og klassiske orange pads eller med den mere diskret sort. Fælles for dem e, at de sidder super godt og behageligt på foden. Der ud over leveres T5 med to sæt finner, så man kan skifte mellem 40 og 55 mm. Og så fåes det i to farver - sort eller blå.

Glemte jeg at fortælle om Nobiles specielle monteringsystem? Både finner og pads kan monteres – og pilles af igen som man lyster - uden brug af værktøj. Det system hedder "Click'n'GO" og er faktisk ganske smart.

 

 

Fakta: 

Kerne af træ og "Honecomb"

Single konkav

Asymetrisk outline

Meget komfortabel

Ekstraordinært i chop

God POP

Tager god højde

 

Størrelser:

128 x 39

131 x 40

134 x 41

137 x 42

140 x 40

 

Pris:

4.495,-

 

Boardet kan købes gennem Rent a Board

 

Læs tidligere anmeldelser:

SU-2 Bigfoot 

SHINN Speedball 2014

PLAY Free 2.0

SHINN Shinnster

 

Speedchamp 2014
Første signatur trener i som

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer