GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Mit første kitekursus i Portugal

I øjeblikket er jeg en super nervøs mand.. Jeg har nemlig netop tilmeldt mig mit første kitekursus, og det skal foregå om kun én måned. I den anledning rejser jeg til Portugal, hvor jeg skal introduceres for en hel ny verden. Jeg er helt ny inden for denne sportsgren, så jeg er meget spændt på, hvordan det kommer til at gå. Jeg er naturligvis klar over, at jeg ikke kommer til at lære det på én dag. Kursusets varighed er 1 1/2 måned, så mon ikke jeg bliver bare lidt bedre. 

Da jeg ikke havde mange penge at gøre godt med, da jeg startede med at kitesurfe, valgte jeg at købe det meste udstyr på afbetaling. Det lyder måske ikke som den bedste idé i verden, men jeg har overholdt afbetalingsaftalen til punkt og prikke, hvorfor det ikke blev en dyrere affære end højst nødvendigt. Derfor er det ikke noget, jeg er rad for at gøre igen. Faktisk har jeg gennem tiden også bestilt en del rejser på afbetaling, selvom mine forældre og venner synes, at det er en dårlig idé. Jeg kan gå så langt som at give dem ret i, at det er bedre at spare op end at købe ting på afbetaling. Desværre kan det tage lang tid at spare penge op til en drømmerejse. Hvad er din holdning til dét at låne penge til forbrug eller at købe ting på afbetaling? Jeg er pt. på dagpenge, hvorfor pengene er små. Derfor tænker jeg, at afbetaling kunne være det rette valg. Jeg er dog i tvivl om, hvorvidt det er klogt. 

Solbrillerne er fundet frem 

Selvom jeg primært rejser sydpå for at deltage i et kitekursus, så skal der selvfølgelig også være tid til at slappe af og nyde det skønne klima. Det er i den anledning ikke nogen hemmelighed, at jeg har fundet mine foretrukne solbriller frem fra skuffen. Personligt nyder jeg meget at ligge og sole mig i mange timer i træk. Jeg sørger selvfølgelig for at bruge masser solcreme, så jeg ikke bliver brændt helt af. Mine foretrukne solbriller kommer i øvrigt fra BeDifferent, og du kan finde dem på følgende hjemmeside

- Planlægning og tanker om vigtige forsikringer

Mit største problem bliver nok, at jeg er meget utålmodig anlagt. Hvis jeg skal få noget ud af det her kursus, bliver jeg nok nødt til at bevare min tålmodighed hele perioden. I øvrigt er det første gang, at jeg besøger Portugal, så det bliver også super spændende. Jeg har kun hørt godt om Portugal, og jeg var derfor ikke i tvivl om, at det skulle være netop der, jeg skulle tage mit første kitekursus. Jeg regner med at tage en masse flotte billeder og videoklips på turen, så det kan vises til alle gutterne derhjemme. I den anledning skal jeg have investeret i noget grej - kamera, rygsæk og mange andre ting, så der er nok at se til den kommende tid. Derudover skal jeg have tegnet et par vigtige forsikringer. I første omgang skal jeg havde fundet en tilfredsstillende rejseforsikring. Derefter skal jeg på udkig efter en hundeforsikring, som gælder i udlandet. Jeg har allerede en forsikring til min hund, men den dækker desværre kun på dansk jord. Det er et problem, da jeg gerne vil have min elskede hund med på turen. Skriv gerne en kommentar, hvis du kan anbefale en international hundeforsikring. Så vil jeg blive mægtig glad. 

Hvorvidt dette kursus bliver en succes, må tiden jo vise. Prisen er en anelse høj, synes jeg, men jeg håber selvfølgelig, at det er alene pengene værd. Ikke desto mindre kommer jeg til at blive omgivet af en masse flinke mennesker, så der er garanti for nogle hyggelige stunde og nogle kloge samtaler.

Tilmed er jeg helt ny bruger på denne platform, hvilket jeg også er glad for. Jeg synes, at det er skønt, at man kan samles om kitesurfing på denne måde.

BUG RAPPORT
Fredningskort DK

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer