GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Nye Kitesurfing linjer på Oure Højskole

Nye Kitesurfing linjer på Oure højskole

Oureskolerne, der består af efterskole, gymnasium og højskole, har altid været førende i forhold til surf- og vand- aktiviteter.

På højskolen kan vi nu med glæde præsentere ”Oure Kitesurfing”. Vi sigter efter at blive den førende højskole med kitesurfing på skemaet.

Vi har to forløb, ét om foråret, hvor man både har snowboarding og kitesurfing, og et om efteråret, som er en ren kitelinje, der afsluttes med en surfrejse på 2 uger til en af verdens bedste kitesurfspots i Brazilien.

SNB-guppe.jpg b2ap3_thumbnail_kite-3.jpg

Kitesurfing og snowboard (Forår)

På kitesurfing og snowboard linjen får du 8 uger på snowboard i de franske alper, du undervises af top kvalificerede og engagerede snowboardinstruktører, som vil sikre, at du bliver en hardcore snowboarder. Det er også muligt at tage instruktørbevis i snowboarding, hvis kvalifikationerne er til det. Når sneen er smeltet og vi kommer hjem fra sidste snowboardrejse er vandet varmt nok til at kitesurfe, og resten af opholdet består primært af undervisning i kitesurfing.

b2ap3_thumbnail_Zitta.jpg b2ap3_thumbnail_rasmus.jpg

Kitesurfing (Efterår)

Oure kitelinje er den perfekte måde at dygtiggøre dig indenfor kitesurfing, hvad enten du er begynder eller øvet. Vi har skabt det ultimative højskoleforløb, som centrerer sig om sporten i alle dens afskygninger. Når opholdet lagger mod enden og vinteren kommer snigende, gør vi som de professionelle og tager 14 dage til det verdensberømte kitemekka, Brasilien.

 b2ap3_thumbnail_Lars.jpg 224048_10150175342147135_7760341_n.jpg

Fælles for begge linjer:

 • Dansk sejlunions garanti for kvalitet

Oure højskole er certificeret af dansk sejlunion, som er garant for kitekurser af høj kvalitet. Under forløbet vil du modtage dansk sejlunions “diplom 1”. Hvis du allerede kan kitesurfe, når du kommer, kan forløbet yderligere forberede dig til at blive uddannet DS-kiteinstruktør i slutningen af dit ophold.

 • Gode surfspots

Oures geografiske placering er ideel i forhold til at benytte de berømte fynske kitespots, som er blandt de bedste i Danmark.

 • Fleksibel Stuktur

Undervisningen er planlagt mere fleksibelt end andre højskolelinjer, da vi prioriterer at tage på vandet, når forholdene er bedst. Når vi ikke er ude med kiten, bruger vi tiden på andre vand- og boardaktiviteter, eller beskæftiger os med fag, som på anden vis kan give dig viden og færdigheder med relevans for kitesurfing , fx:

Windsurfing, Skateboarding, Parkour, Video og foto, Kultur og livsstil, Wakeboarding, kabelpark, Mountainbike, Byg dit eget skimboard, Idrætspsykologi Osv.

b2ap3_thumbnail_Flipred.jpg 20569_241600981738_2794419_n.jpg

Linjerne bliver varetaget af nogle af de bedste undervisere i landet:

Lasse Sønnichsen

 • Tidligere linjelærer på Køng højskoles kitesurfing linje
 • Dansk Sejlunion (DS) kitesurfing instruktør
 • Deltager i A-rækken ved Danmarksmesterskaberne i freestyle kitesurfing
 • Fynsmester i freestyle kitesurfing 2012
 • Østrisk uddannet snowboard instruktør
 • Udvikler og administrator på hjemmesiden www.kite-skills.com
 • Kandidat i Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet

Rasmus Kaysen Kier

 • Uddannet kiteinstruktør ved International Kiteboarding Organization (IKO)
 • Dansk Sejlunion (DS) kitesurfing instruktør
 • Udvikler og underviser på Dansk sejlunions kitesurfing instruktørkursus
 • Deltager i A-rækken ved Danmarksmesterskaberne i freestyle kitesurfing
 • Tidligere underviser på Qcamp mm.
 • Udvikler og administrator på hjemmesiden www.kite-skills.com
 • Kandidat i Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet

 Rasmus2.jpg profil.jpg

Læs mere om Oure højskole og kitesurfing linjerne ved at klikke HER

Følg med i, hvad der sker på Oure kitresurfing ved at like vores facebookside, klik HER 

Maui Kicks...
Det perfekte sommerferiejob - søg inden det er for...

Kommentarer

 
PF on Onsdag, 7. November 2012 16:58

Hvor er det godt !
Hvem der bare var yngre og havde tiden - og ikke havde lært at kitesurfe endnu (det er der forøvrigt sikkert nogen der vil mene jeg ikke har...), for det er da HELT suverænt at ha' alle de muligheder - skønt c",)

Hvor er det godt ! Hvem der bare var yngre og havde tiden - og ikke havde lært at kitesurfe endnu (det er der forøvrigt sikkert nogen der vil mene jeg ikke har...), for det er da HELT suverænt at ha' alle de muligheder - skønt c",)