Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

SUP VM på Fiji

Er du til tyrkis blå vand og kvali bølger så tune ind på live streaming af Verdensmesterskabet i SUP surfing der afholdes på Fiji, spot Cloudbreak. Vi går i luften med første runde i morgen den 13. november ( den 12. november kl 20:00 dansk tid)

Se live streaming her

Casper Steinfath og jeg er i ilden, jeg er i 6.og sidste heat af kvinderne. Det bliver et hårdt heat mod Frankrig der er en del af proturen og Hawaii som sikkert er født med et surfbrædt under fødderne :) Go go Team Danmark :)

Forholdene er blevet små, hvilket ikke er min drømme situation. Det bliver super spændende og dagene op til konkurrencen har budt på helt unik surfing ved Cloudbreak og omkring liggene rev. ...skal vi sige...sådan helt savlenden lækkert! 

Og jo, man kunne godt kitesurfe revet med en 10 nogle af dagene. Fiji har indtil nu været en helt fantasisk oplevelse og ka varmt anbefales. Her er rev til flere niveuer af surf og det helt fantastiske vand og de meget venlige lokale gør stedet unikt. 


Til jer der skal på Syd Afrika Kite camp, rigtig godt tur, jeg kommer desværre ikke med i år da kalenderen ikke tillader det. (måske jeg istedet får en tur til SA omkring jul ) Til jer der skal afsted er helt lidt warm-up fra sidste camp ;) 

Vi ses på vandet :)

Annette

TAK til: Skagen Fiskerestaurant og Nautic Surf og Ski


Video: Kold mandag i Grenå
St. Croix rejsevideo :-)

Kommentarer

 
Vandtosset on Søndag, 13. November 2016 22:39

Hej Annette. Det er bare så fedt ,at høre du er afsted. Held og lykke på den anden side af jorden. Go Team Danmark :-)

Hej Annette. Det er bare så fedt ,at høre du er afsted. Held og lykke på den anden side af jorden. Go Team Danmark :-)