GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Lars47.dk

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Naish demodag i Strandparken.

Endelig lykkes det at få super vindforhold til en demodag. Vi havde 5-7-9 Slash på vandet, og 9 Pivot samt 10 Torch ESP. 

Det er dejligt at se så mange bakke op om sådan en dag, få revet udstyret rundt og give så mange som muligt muligheden for at teste hvad der passer dem af typer kites, så de kan træffe velovervejet valg om hvad som passer dem.

​Når man er passioneret kitesurfer selv, findes der ikke noget bedre end at se andre give den gas og sprede god karma på stranden, det har Brisse lavet en lille film om fra dagen.


Husk vi laver REN wavedemo næste gang vestenvinden brager ind på Nordkysten i en weekend her i efteråret, der vil være både boards og wavekites du kan teste til du kaster op. Følg med på Naish Denmark om hvornår det sker. https://www.facebook.com/NaishDanmark

Tak for en fed lørdag!

Mathias-Mundt-Brisse-Steen og Lars47


Placering (Kort)

Amager Strandvej, 2770 Kastrup, Denmark
SALE NOW!
From Tunis thx to Ouled el Kite

Kommentarer

 
alsbirk on Tirsdag, 18. Oktober 2016 11:56

Fin lille film, det ligner god hygge på en lidt kold efterårsdag :)

Fin lille film, det ligner god hygge på en lidt kold efterårsdag :)