GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Video: Futurefoilz og Xboard i hullet

​Den Danske Foil: Her er en video fra en super sjov session i lørdags i hullet på det nye Xcellerator 145 x 46 board monteret med Futurefoilz Zero. Udviklingen af vores Danske boarddesign og danske hydrofoildesign har stået på i en temmelig lang periode, så det er meget tilfredsstillende at kunne vise boardet i sin endelige form - specielt når det virker helt formidabelt til det det er designet til. Det hér sæt er bare mega sjovt at sejle på og lægger max op til leg og nye tricks..


Xboard Xcellerator og Futurefoilz ganske kort:​

Jonas Dalhoff og jeg gik igang med det her projekt fordi vi ikke kunne lade være. Nu er det blevet sådan at vi kommer med indtil videre tre full-carbon foilboards (140x44.5-145x46-150x48) som alle er forstærket til grundig brug (hop, tricks, fart og manøvrer) - Dette grå/carbon Xcellerator foilboard med KF-box, med det genkendelige kitesurferen.dk logo, er den midterste størrelse og det er designet til Freestyle med foil-pop, manøvrer, et godt glid og tidlig opplaning for øje, samtidig med at det føles meget let på fødderne.  Det er designet til at virke med de fleste KF-box foils, men optimeret til brug af vores egen Futurefoilz Zero foil som vi har udviklet på de sidste par år og bringer på markedet kort efter nytår. Full-carbon foilen er designet til at være højtydende, samtidig med at den er sjov og nem at sejle og meget manøvre- og drejevillig. Den er god at hoppe og poppe på og er meget stærk. Vi har arbejdet med et utal af konfigurationer, vinger, masteplaceringer, justeringsvinkler etc. for at få en foil som er totalt plug and play uden trim-bøvl og lignende, men bare mega sjov og velsejlende ud af boksen.


mere info på futurefoilz.com hvis du graver lidt , selvom sitet langt fra er opdateret til fulde :-)


mvh Thomas Alsbirk

Husk at stemme på Nick (igen)
Boards fra Xboard i kulturen

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer