GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

(video)Tobago Caribbean Pearl - part II

Tobago Videoen - del 2

Langt om længe, faktisk næsten et helt år efter turen til drømmeøen i det sydlige Karibien med min gode ven Anders Mark, er part video del 2 blevet fiflet færdig hjemme i den mørke vinter. Det er svært ikke at drømme sig tilbage til de gode tider!!

Den første video var mest med waveriding fra de gode bølgedage vi havde med super flotte bølger og lette vindforhold i sideoff forhold på de ydre rev, mens video 2 mest er med freestyle inde fra det flade foran Pigeon Point.

Dejligt at gense minder fra en fantastisk tur med suveræne forhold til både bølger og freestyle på et genialt og uncrowded spot i det bedste selskab. Hyggeligt besøg på Anders´ fars båd Malott undervejs med overnatninger i Pirate Bay ved Charlotteville og meget andet godt. Tobago er mere end anbefalelsesværdigt og en oplevelse ud over det man ellers finder på de mere "almindelige" kitedestinationer. Det er ganske enkelt uspoleret!

mvh Thomas Alsbirk (liquidforcekites, boardpunx.com, mystic, kitesurferen.dk, xboard.dk)

video part 2 (den nye):

link til den gamle video

 http://kitesurferen.dk/lidt-hjaelp-til-valg-af-vinter-udstyr/67-nyheder/4408-caribbean-pearl-tobago-video-part-i

 

Speedchamp 2013 Jule update
video fra Korshavn på fyn idag

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer