GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Dansk Sejlunion

Relevant stof omkring Kitesurfing i relation til Dansk Sejlunion, som er den nationale myndighed for fritidssejlads, herunder kitesurfing.

Vil du være Kitesurf Instruktør i 2013?

Tilmeldingsfristen til dette års "kitesurf instruktørkursus" er mandag d. 11/3.

I foråret 2012 tog Dansk Sejlunion og den landsdækkende klub Kiteboarding Danmark initiativ til at etablere en standard for hensigtsmæssig instruktion i kitesurfing ved at uddanne "Kitesurf Instruktører" og certificere kiteskoler med høj kvalitet i undervisningen.

Baggrunden for at etablere en standard for hensigtsmæssig undervisning var, at der gennem flere år har været et behov for at højne sikkerheden og undervisningskvaliteten for begyndere i kitesurfing.

Fordelt på to instruktørkurser i foråret 2012 blev der uddannet knap 50 kitesurfing instruktører, der varetager instruktion på de ca. 20 "Dansk Sejlunion Certificerede Kiteskoler".

I foråret 2013 udbyder Dansk Sejlunion igen et "Kitesurf Instruktør" kursus. Kurset finder sted på Dalum Landbrugsskole d. 6.-7. april. Tilmeldingsfristen er d. 11/3.

Læs alt om Dansk Sejlunions "Kitesurf Instruktør" kursus her.

Se artikel om hensigtsmæssig instruktion i kitesurfing i et tidligere nummer af Dansk Sejlunions medlemsblad SEJLER her.

TILMELD DIG KURSET HER

God vind!

Henrik Tang
Udviklingskonsulent wind- og kitesurfing
Dansk Sejlunion

Kitesurfing Mauritius
Jesse Richman - Red Bull King of the Air

Kommentarer

 
Dansk Sejlunion on Lørdag, 9. Februar 2013 20:06

Husk tilmeldingsfristen til dette års Kitesurf Instruktørkursus.

Husk tilmeldingsfristen til dette års Kitesurf Instruktørkursus.