summertime

   

Fakta om brugen af Landerslev spottet.

FAKTA omkring det område vi rigger til, launcher og lander på: ------- EJERFORHOLD: Sommerhusejeren på hjørnet ejer grunden, da han har købt den af kommunen for et godt stykke tid siden. Grunden har været købt og solgt af flere omgange i de sidste 50-60 år, og har tilhørt forskellige matrikler, men tilhører nu altså hjørnegrunden, slut. ------- FREDNING: Området er fredet og fredningsnævnet har en detaljeret beskrivelse af hvad man må og ikke må – i praksis betyder det at man faktisk _intet_ må ændre, uden at det skal godkendes i fredningsnævnet. Heriblandt er det selvfølgelig forbudt at udlægge store sten, opsætte hegn om grunden, udsætte dyr osv., dette uanset om man er ejer af grunden, kommune, bruger af området, eller helt fremmed. (Hegn og dyre-problematikken kommer sig af en gammel kendelse tilbage fra 1939, som sommerhusejerne har haft og har holdt sig til, og som jeg var forbi Frederikssund Rådhus og tiltuske mig en kopi af – men denne er altså overrulet, så at sige, at den fredning der nu er lavet på området). Nu ved I det, så nu skulle alle parter hermed så gerne have afklaret, hvad der måtte være af misforståelser omkring hvem der kan og må hvad. ------- BRUGSRET: Området er udlagt til offentlig anvendelse og rekreation, dvs. at alle, heriblandt os og sommerhusejere har lige meget ret til at bruge området, slut! Kommunen administrerer og vedligeholder området. Det er dem der har lavet en P-plads, dem der tømmer skraldespande og dem som har sat hegnet op, og i princippet dem der bestemmer, hvordan der skal se ud. Kommunen har dog lavet en aftale med ejeren af hjørnegrunden, altså ejeren af selve området om at han kigger efter området i det daglige, samt at han har en nøgle til den kæde, der sidder for, således at man ikke kan køre hele vejen ned til vandet. HAR man behov for at komme derned, så kan man blot banke på hos ham og bede om at låne nøglen – i praksis er kæden dog sjældent låst. ------- ANBEFALING: Min opfordring til alle os som surfer deroppe er, bare at tænke os om, som vi gør alle andre steder… Dvs. parkere pænt, huske vores skrald og tale pænt til beboerne deroppe. :) – da der ikke længere er tvivl om hvorvidt vi må være der, så kommer der forhåbentlig ganske få sure miner. Så hvis vi kan holde os fra at komme til skade, eller dumpe kites i haver og flagstænger, så tror jeg ikke vi hører om eller får meget mere bøvl deroppe… På de ganske få dage om året i en weekend med solskin, 10-12 stabile sekundmeter fra vest-nordvest, hvor vi er 30-50 biler deroppe, så kan vi måske liiiiiiige parkere den tand længere væk og gå et lille stykke ned til vandet. Således kan beboerne stadig kan komme forbi med deres biler. Deres største problem pt. er ,at vi på de dage fylder meget og parkerer ad pommern til, samt at vi efterlader skrald… - skal kan vi komme det til livs, så fylder problemerne med beboerne formodentlig meget, meget lidt.
Debat startet af Lars47.dk , den Torsdag, 05 november 2009 07:29
Du skal være medlem af denne gruppe før du kan deltage i denne debat
ast
Jaaa, selvfølgelig. :) - havde jeg slet ikke tænkt på, at smide det herind også.
Torsdag, 05 november 2009 10:45
 
Please update your Flash Player to view content.
Du er her: Grupper Kiteboarding Danmark (KBDK) Debatter Fakta om brugen af Landerslev spottet.

Forum

Følg med i hvad der rør sig i de forskellige fora, og deltag i diskussionerne. Sæt dig ind i reglerne for brug af forum HER

Markedsplads

Hvis du vil sælge eller købe brugt kitesurfudstyr, så er alt samlet et sted. HER

Annoncering

Ønsker du at annoncere på kitesurferen.dk så kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Du kan se priser vores priser HER Vi er hjælper gerne med nye/andre annoncering muligheder.