summertime

   

Årsberetning fra formanden, for året 2009

november 10th, 2009

Endnu et år er gået, hvor man igen tænker tilbage på, hvor sommeren dog blev af. I kbdk er tiden gået med at arbejde videre med dansk sejl union, og de ting som fulgte med da vi blev optaget som medlem sidste år.

Vi har løbende i en længere periode, arbejdet med at komme frem til nogle retningslinier, som skal skabe et grundlag for en kbdk godkendt instruktøruddannelse. Det er et arbejde, som har fået lov at ligge i nogle perioder, og er blevet vækket til live igen i andre.
Det som vi alle er enige om er, at der skal ske store fremskridt med instruktøruddannelsen i 2010. Der allerede nu lavet aftaler med DS om, at en af deres konsulenter skal bistå os i det arbejde.

Vi er kommet godt i gang med at lave en sikkerhedsfolder. Under arbejdet har vi prøvet at få arbejdet ud til folket, så folderen vil komme til at afspejle de danske sejleres meninger. Folderen er ikke færdig endnu, men noget som der løbende bliver arbejdet på.

Nogle kan måske huske i sommers, da en politidirektør på sjælland, fik rodet sig ud i et forbud mod kitesurfing. Der var kbdk igen på spil, hvor Søren Gabriel og nogle DS folk fik styr på det.

Noget som vi tror vi kommer til at se mere til, er at ornitologerne bliver mere vedholdende i, at vi forstyrer naturen med vores sejllads. På fyn er der indkaldt til møde, hvor DS også møder op med en af deres konsulenter. Det får os til at stå meget bedre, end hvis det bare havde været os selv. De har allerede været et lignende møde på sjælland, og der skulle efter sigende være endnu et under opsejling.

Vi har i år forsøgt at få startet noget juniorarbejde op, hvilket har resulteret i nogle hyggelige weekender. Det er noget som vi regner med også bliver gentaget til næste år.

Under kbdk ligger kitetouren også, og den har som altid desværre også taget en masse tid. Vi håber på at der kommer nogle flere folk og AD-hoc folk til kbdk, så arbejdet i 2010 kan forstætte i kbdk, sideløbende med at kitetouren kører derud af.
Hvad angår kitetour, har det været en rigtigt fint år. Vi prøvede i år at have flere store sponsor, hvilket vi selv synes har fungeret rigtigt fint.
Q rækken kom rigtigt flot op at køre i år, med op til 9 deltagere. Ud over det var Maria så frisk, at hun også stillede op i B rækken, og gjorde det rigtigt flot der. A rækken nødt godt af det høje antal deltagere som B har haft de senere år, med mange oprykkere i år. Niveauet i A var meget tættere i år, end hvad jeg synes det tidligere har været. Der var intet som var afgjort fra starten af, hvilket gjort det sjovt for alle.

Til sidst vil jeg gerne opfordre jer derude, som har lyst til at hjælpe med frivilligt arbejdet for kbdk til at melde sig. Det er lige nu muligt at melde sig under fanerne i forummet på kbdk.

Ps. Indmeldelse/betaling til kbdk starter den 1.12-09

Pps. God rejse til alle jer som er af sted, og skal af sted..

Mvh
Rasmus Salomon

Debat startet af Lars47.dk , den Onsdag, 11 november 2009 01:14
Du skal være medlem af denne gruppe før du kan deltage i denne debat
Lars47.dk
Rasmus/Kent... Kun admins af denne gruppe, kan skrive "Gruppe meddelelser".

Det skal i gøre.!
Onsdag, 11 november 2009 00:15
 
Please update your Flash Player to view content.
Du er her: Grupper Kiteboarding Danmark (KBDK) Debatter Årsberetning fra formanden, for året 2009

Forum

Følg med i hvad der rør sig i de forskellige fora, og deltag i diskussionerne. Sæt dig ind i reglerne for brug af forum HER

Markedsplads

Hvis du vil sælge eller købe brugt kitesurfudstyr, så er alt samlet et sted. HER

Annoncering

Ønsker du at annoncere på kitesurferen.dk så kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Du kan se priser vores priser HER Vi er hjælper gerne med nye/andre annoncering muligheder.