summertime

   

Artikler

Airush - Waveboard UNDER 2kg

Så kom der endelig lidt billeder af den... Reza, der er den senest ansatte på kontoret og i udviklingen hos Airush i Sydafrika, og som i øvrigt er en mega cool fyr, har fået sine ønsker opfyldt og leger lidt med letvægts-design. Vi så ham pakke den ud, da den kom fra fabrikken engang i januar, og nu har han været ud og padle lidt på den.

Airush har et at de letteste twintips på markedet med FS Team boardet i carbon, der kun vejer 1,7kg. Nu fifler de med et særligt waveboard i samme kategori...

-----

Testing an under 2 kg Surf Design

Testing an under 2 kg Surf Design

February 22 2012 / 0 comments

Our Sales Assistant and Customer Service Manager, Reza De Nicker, spent some time this weekend testing an Airush Converse prototype that weighs under 2KG and shooting for his new sponsor, New Balance. Shots taken by Brandon Kilbride.

alt

Reza testing the Under 2KG design

alt

Reza testing the board off the top

alt

Reza getting low before testing. Scope out the shot on the Zig Zag website.

Skriv din kommentar

0
betingelser og vilkår.
  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer
Please update your Flash Player to view content.
Du er her:

Forum

Følg med i hvad der rør sig i de forskellige fora, og deltag i diskussionerne. Sæt dig ind i reglerne for brug af forum HER

Markedsplads

Hvis du vil sælge eller købe brugt kitesurfudstyr, så er alt samlet et sted. HER

Annoncering

Ønsker du at annoncere på kitesurferen.dk så kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Du kan se priser vores priser HER Vi er hjælper gerne med nye/andre annoncering muligheder.