summertime

   

Artikler

Learn2Kitesurf - Dansk Sejlunion Certificeret kiteskole

Salg af produkter fra Airush, Nobile & Surftech – plus Kite-undervisning & Kite-camps.

Vi har også hos Learn2Kitesurf gennemgået uddannelsen hos Dansk Sejlunion og tilbyder nu fremadrettet kurser der lever op til de gældende krav fra Dansk Sejlunion, der er udarbejdet i samarbejde med Kiteboarding Danmark - http://www.sejlsport.dk/sw49503.asp. Samt er forsikrede både for kursist og instruktør.

Kurserne vil snarest kunne ses på vores hjemmeside, http://www.learn2kitesurf.dk, der er under opdatering, og er tilbage online inden længe.

Indtil da kan vi kontaktes via Airush Danmark, http://www.airush.dk, eller direkte på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , eller 31225570 / 40319393.

Skriv din kommentar

0
betingelser og vilkår.
  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer
Please update your Flash Player to view content.
Du er her:

Forum

Følg med i hvad der rør sig i de forskellige fora, og deltag i diskussionerne. Sæt dig ind i reglerne for brug af forum HER

Markedsplads

Hvis du vil sælge eller købe brugt kitesurfudstyr, så er alt samlet et sted. HER

Annoncering

Ønsker du at annoncere på kitesurferen.dk så kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Du kan se priser vores priser HER Vi er hjælper gerne med nye/andre annoncering muligheder.