summertime

   

Artikler

Kitetour tilmelding 1. stop Sønderborg

 

Her på SSCW 10år Jubilæum har vi valgt at flytte destination til Sønderborg!

Sammen med Idrætshøjskolen Sønderborg (IHS), og Sønderborg kommune har vi lavet et udvidet setup - hvor vi har hele tre dage hen over bededag plus lørdag/søndag til vores disposition! (4-6 maj)
Adressen er hjørnet Grundvigsalle og Hjort Lorenzensvej (kør til I får våde fødder).


 


Stævnet vil ligge på den legendariske Skydebane, hvor bla. Sønderborg kasserne har haft øvebane i ”gamle” dage, og hvor slaget om Dybbøl Mølle blev udkæmpet tilbage i 1864. Stedet er fredet og man må normalt ikke køre derned, men vi har fået lov til at være der de tre dage! Området øst for Sønderborg by, ligger øst/vest, og vi kan sejle i alle retninger fra VNV over syd til Øst! Skulle vinden være mere nordlig, flytter vi til Kegnæs, en halvø som er forbundet med Als. Als er den Ø Sønderborg ligger på og Sønderborg er ca. 3 timer fra København, 2 timer fra Århus, og 1½ time fra Odense, altså Danmarks ”storetå”

Området er karakteristisk ved at vi ofte får vind uanset om det er fra øst eller vest! og stedet hvor vi skal kite er et område på 0,5km med sandbanker i ca. 2-5m dybde, altså de perfekte forhold til lidt ”choppywater”. Bølgerne kan blive op til en meter i østenvind og en lille ½ meter i vestenvind!
Der er mulighed for at parkere lige ned til vandet, hvor vi har lånt en kæmpe grønt område.

Som noget nyt, vil der være udvidet program til ”hang around” plus de lokale tilskuer, IHS vil lave en Beach Volley konkurrence, de vil have Slackline og der vil være sandkasse konkurrence for de Yngste! Andre tiltag er også planlagt og vil bliver slået op på vores infotavle!

Ligeledes vil IHS være vært, med aftensmad og fest Lørdag, sammen med IHS’erne.

Sønderborg kommune, er leverandør af en toiletvogn ved spiseteltet, plus musik på stranden.

Stævnedagene starter med morgenmad, senere frokost og evt. tiltag om aftenen, der vil blive opstillet et telt med borde og bænke til alle.
Området er lånt og fredet i klasse A, derfor beder vi allerede nu om, at i tager hensyn, da vi gerne skulle kunne komme der igen. Vi bor her jo 

Torsdag  tjekind på campingpladserne/sommerhuse/på IHS græsplæne tæt ved konkurrence området. Følgende campingpladser vil kunne tilbyde teltpladser og hytter men vær hurtig ude!
IHS stiller græsplæne til rådighed – for ”gratis” per døgn, eneste krav er at i bliver på det tildelte område, og at der er ryddet op når i rejser! Ca. 200 meter fra stævneområdet http://www.sonderborgcamping.dk/ denne campingplads ligger ca. 400 meter fra stævneområdet.
http://www.sonderborgkommune.dk/VejeTrafikOgGroenneomraader//Maritimeanlaeg/HavneogLystbaadehavne.aspx Sønderborg Lystbådhavn ligger ca. 400 meter fra stævneområdet.
http://sonderborgdanhostel.dk/ ligger centralt i Sønderborg ca. 2km fra stævneområdet
http://danhostel.dk/composite-.htm?HostelId=75&RegionAbb=SY ligger i udkanten af Sønderborg og har en ”micro” lille samling dyr! Ca. 2km fra stævneområdet
NovaSol har sommerhus i området www.novasol.dk

 

Konkurrence området vil være skiltet, og ligger for enden af Grundvigsalle på et fritliggende strandområde.
Området er åbent på tre sider, det er kun i nord til nordøst at vi må flytte stævnet (ikke fremherskende vindretninger i flere dage!)

Fredag; morgenmad klokken 08.30-09.30........
Skipper møde klokken 10.00 første start klokken 10.30. Sidste start klokken 17.00.
Fredag aften vil der være fællesspisning på Basecamp 19.00 (Annettes legendariske kartoffel- og pastasalat + kød og pølser)


Lørdag; morgenmad klokken 08.30-09.30........ og Panodil til dem der trænger!
Skipper møde klokken 9.30 første start klokken 10.00. Sidste start 17.00.
Lørdag aften 19.00 denne gang med sammen IHS, de laver fællesspisning på skolen, sammen med IHSeleverne hvor der plejer at være en super stemning.   Søndag; morgenmad klokken 08.30-09.30....... og Panodil til dem der trænger!
Skipper møde klokken 9.30 første start klokken 10.00. Sidste start klokken 14.00.


Vi siger tak for denne gang ca. klokken 16.00 med præmieoverrækkelse, lodtrækning og pokaler mm.

Har vi kørt en double eliminering igennem lukker og slukker vi lige omkring middag!

 

Ved manglende vind har vi alternativer til vandsport!
Ud over Stævne vil der være demoudstyr fra Boardpunx.com produkt program!
Og masser af venner, sol og sjov...
Prisen for dette tredages stævne vil være 200,- ved forhåndstilmelding inden 27. April klokken 12.00 efter tilmelding er ikke mulig!!!!!!!!
Prisen for 3 x morgenmad vil være 75,- (30,- pr. Enkelt)
Skemad, og franskbrød, kaffe!
Prisen for 3 x frokost vil være 125,- (50,- pr. Enkelt)
Flutes, frugt, sodavand! Aftensmad Fredag  koster en 125,-
Grill, med alt de gode til

!!!! ALLEREDE NU KAN DET OPLYSES AT SSCW’s FARLIGE BOWLE VIL VÆRE TIL STEDE TIL GRILLFESTEN…..
Aftensmad Lørdag koster 125,- IHS vil overraske med en lækker menu, som aldrig er set før!!!!! Plus masser af festglade elever!

Vand/øl vil kunne købes til dagspris, det er ikke muligt at medbringe drikkevare til IHS festen, men priserne er yderst fair!
Tilmelding sker ved at sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Send en mail med hvad du melder til; stævne, klasse, morgenmad, frokost, aftensmad??
Kæreste, mænd, koner, venner, hangaround er alle velkomne og kan melde til alt spisning også!!
Tilmelding er kun gældende, hvis vi har din indbetaling. Inden mandag den 30 April!!!!! På konto  regnr. 9797 kontonr. 0000 49 6774 (og ja den er korrekt og den virker, der er ingen undskyldning)

Husk at alle A sejlere fra i år, skal være meldt ind i kbdk, for at kunne stille op. Grunden til dette er at Kitetour i A-rækken fra i år af, er gjort til et officelt DM. Denne indmeldelse sker på kbdk.dk. Kitetour, Team Boardpunx.com, Team IHS og Sønderborg Kommune ser frem til et fedt stævne.

 

 

Skriv din kommentar

0
betingelser og vilkår.
  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer
Please update your Flash Player to view content.
Du er her:

Forum

Følg med i hvad der rør sig i de forskellige fora, og deltag i diskussionerne. Sæt dig ind i reglerne for brug af forum HER

Markedsplads

Hvis du vil sælge eller købe brugt kitesurfudstyr, så er alt samlet et sted. HER

Annoncering

Ønsker du at annoncere på kitesurferen.dk så kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Du kan se priser vores priser HER Vi er hjælper gerne med nye/andre annoncering muligheder.