GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Danmarks største "klubhus" for kitesurfere

beg_startVi byder dig hermed velkommen til xboard.dk/ kitesurferen.dk hvor vi har forsøgt samle al information som både kommende kitesurfere samt etablerede kitesurfere har brug for.

Med et community der dækker hele landet vil det være muligt at finde andre med samme interesse som dig. Vi har valgt at kalde det KteBuddy og håber det med tiden vil blive rigtig stort og fuldt dækkende.

Kitesurfing begyndte for alvor i starten af år 2000 hvor de første kites kom til landet. Brugsanvisningerne var som ikke eksisterende og sikkerhedsanordningerne ligeså.

Men det er der heldigvis lavet meget om idag. Alle kites er udstyret med sikkerhedsanordninger så tragiske ulykker minimeres, vi må dog indrømme at der stadig sker ulykker. Derfor er det meget vigtigt at du sætter dig ind i nogle ting og gør dig klar over at dette er en extremsport og der derfor kan opstå situationer hvor du skal vide lige præcis hvad du skal foretage dig. Hvis alle nye kitesurfere sørger for at sætte sig ind i reglerne, og tager imod undervisning bliver vores elskede sport forskånet ulykker der er forårsaget af uvidenhed.

Begyndersektionen er opdelt i 3 steps som vi har vist med de tre pile i toppem af artiklen:

  • 1. Information inden du starer
  • 2. Sådan kommer du igang
  • 3. Velkommen som kitesurfer

Husk at kitesurfing er sjovest når man har en "makker" aka KiteBuddy som du kan finde i vores community. Som kitesurfer er du også afhængig af at andre kitesurfere hjælper dig, så opfør dig overfor andre som du gerne vil have de skal opføre sig overfor dig. Dette er en meget social sport!