GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

 

Kong Vinter er på tilbagetog og sommeren står for døren. Det betyder at den årlige Junior Camp for unge Kitesurfere nærmere sig. Til dem der ikke før har været på Junior Camp, så er det 5 dages camp i sommerferien med fokus på kitesurfing, skæg og ballade kombineret med masser af hygge. Det er den oplagte mulighed for at lære de andre danske junior kitere (10-20år) at kende, få nye venner og samtidig lære et par nye tricks.

Vi er normalt ca. 20-25 deltager på campen – vores hovedfokus på campen er at skabe et stærkt netværk mellem deltagerne, som der kan bygges videre på når campen slutter. Planen for campen er, at have det så sjovt som muligt og kitesurfe så meget som muligt. Der er plads til alle på campen uanset om man lige er begyndt at kitesurfe eller om man er den nye super star, alle får med garanti en rigtig lærerig uge.

Hvor, hvornår og hvordan?

Dato: Fra søndag d. 1 Juli til torsdag d. 5 Juli. Det er den første uge i skolernes sommerferie. Vi mødes i Lynæs søndag d.1/7 kl.10 og slutter campen af torsdag d.5/7 kl 15.

Sted: Årets setup bliver igen i år i Lynæs. Der er fuld kost og logi på campen. Vi har igen i år fået mulighed for at anvende surfklubben og Spar købmands baghave som base. Det giver mulighed for at sove, bo og spise lige ned til stranden. Der er volleybane, trampolin og en stor græsplæne til opregning af udstyr.

Pris: 2200kr.

Tilmelding og yderligere information: eller på 25 32 06 93 eller 42 73 77 57  

Der vil være en gratis t-shirt og en gave fra sponsorne og forhåbentlige masser af vind og solskin!!

I tilfælde af dage uden vind låner vi en speedbåd, springer i fra havnen og afholder hæsblæsende volleyball turneringer :-) Heldigvis var der folk på vandet hver dag til sidste års camp og vi har lavet en aftale med vejrguden om at det sker igen i år :-)

Vi glæder os til at se jer

Lars Nelson og Morten Lübbert

PS. video fra sidste års camp:  http://vimeo.com/25964851