GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Det er forhåbentligt ikke gået nogens næse forbi, at kitetour i år er blevet godkendt i A-rækken til at køre et godkendt DM af DIF. Derfor har vi valgt at hæve kitetourens niveau, hvilket kun har være muligt pga. vores gode sponsorere. Der vil i år til kitetour være en stævneplads, som bliver bygget op omkring 3 telte. Telte er dem som Michael fra Liquid Force, nogle gange har haft med til DM. Teltene bliver stille op, så der er et ved hver bane, altså ved de to dommertårne stå et telt. I midten af området vil der også være et telt, hvor det også er meningen, at der vil være musik og samling.

Ud over det har vi også den beachvolley bane som vi købte sidste år, så der er noget at lave i tilfældet af at vinden skulle udeblive i en periode.

 

Tilbage til teltene.

Vi har valgt at sælge plads på disse 3 telte, eller nærmer 2, for det ene er helt sikkert solgt til en sponsor.  Vi tilbyder for 5000 kr. at en sponsor kan få logoer på et telt, som udgangspunkt er det med 4 logoer, logoerne bliver oppe omkring 31x100 cm

 Det er en super mulighed for at få en god reklamesøjle, som bliver set af rigtigt mange.

Hvis man ikke kender til teltet, kan man se noget at et på billedet herunder

 

 Hvis du er blevet interesseret i at høre mere omkring teltene, kan jeg kontaktes på følgende:

Rasmus Salomon

22 78 80 33

 

PS. Er der andre derude som kunne tænkte sig at sponsere kitetour, men præmier eller andet, så må I også meget gerne kontakte os.

 

Vil lige som en afsluttende bemærkning sige, at sæt kryds i kalenderen den 4. – 6. maj  til første stævne. For stævnet på Als i år, bliver noget man ikke vil gå glip af… Mere om det senere.

Hilsen 

Rasmus Salomon