GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

1. stævne DM kitesurfing + Cabrinha Big Air

Top 2017

Vi nærmer os nu det 1. stop på dette års Kitetour, som i år er et mobilt stævne, denne gang med udgangspunkt på hele Fyn. Vi har her nogle fantastiske spots med helt fladt vand og hvis vejrguderne er med os så er der lagt op til et klasse stævne!
Hvis der mod alle odds ikke skulle være vind på Fyn, har vi i år igen udvidet stævneområdet til også at dække den sydlige del af Jylland. Det vil sige, at vi kan benytte alt syd for Blåvand, ned til den dansk tyske grænse.
Tilmeldingen på: http://kbdk.dk/cms/eventoverview.aspx
Prisen er som sædvanligt 200 kr. for A, B og Q på Kitetouren
Cabrinha Big Air koster kr.100 kr. 
Skippermødet er som udgangspunkt begge dage kl. 9.30 på det valgte spot.
Hvis det er lørdag vi sejler, vil vi forsøge at lave noget aftensmad samlet, i det område hvor vi har sejlet. Er det kun søndag regner vi med at folk hellere vil hjem, så ingen fællesspisning der. Vi kommer med flere oplysninger om aftensmad til skippermødet.
Det er vigtigt at fastslå, at stævnet kun bliver til noget hvis der kommer ordentlige vindmeldinger. Helt frem til fredag d. 05. Maj kl. 18, er det muligt at arrangementet aflyses om lørdagen. Lørdag d. 6. maj, senest kl. 18, tager vi stilling til om vi sejler søndag.
Hvis det bliver aflyst inden stævnet bliver sat igang får alle deres tilmeldingsgebyr på 200/100 kr.,- tilbage eller man kan vælge at få dem overført til næste stævne.

Vi ser frem til at se Jer alle sammen til endnu et fedt stævne.

 

Bund 2017

Melding fra en glad kunde
Ny pro-pad fra Liquid Force

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer