GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

2 havskildpadder i et Backroll

I lørdags var min sidste dag i Cabarete i denne omgang, jeg fik en FEEED foil session på vores nææsten færdige futurefoilz zero + board. Jeg lærte blandt andet lærte nogle nye tricks og så havde jeg også havde dette møde med to søde små havskildpadder, som jeg dog var alt for tæt på at støde ind i. De dukkede en efter en op lige foran mig, den første kiggede jeg glad på imens jeg lavede et backroll, men hvad jeg ikke vidste var at dens makker kom op lige foran mig få cm fra mit landingsspot.

Jeg har godt været nervøs for at ramme havdyr med den lange lydløse foil, som fræser afsted med fuld fart, men hidtil har jeg erfaret at de store skildpadder er rimelig nemme at se og typisk når at dykke i tide af sig selv. Men disse små fætre havde ikke samme adfærd. lektien må være at man skal passe godt på når man foiler og være ekstra opmærksom.

Jeg ville godt nok have været ked af det hvis jeg havde ramt en af dem!


Vi ses på vandet 


mvh Thomas Alsbirk

Surfweekend for 295 kr. på Langeland d. 22-23 apri...
DS Kitesurf instruktørkursus 2017

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer