Vores mest populære board Quasar/Flight47 (5´5" x 18" x 1,6") model har vi nu mulighed for at tilbyde i 2018 / "version 2" modellen med træ-stringer, super flot bambus-deck, carbon forstærket kant-sektion samt inserts til stropper til kun 3995kr.

Med i prisen får du 5 finner (til enten Quad eller Thruster setup) samt to ultra letvægts EVA fodstropper, som alt efter om du vender det hvide eller det sorte opad passer perfekt til hhv bare tæer eller surfsko.

Boardet 100% dansk design, optimeret til danske forhold. Det er allerede godt kendt for at plane tidligt og performe utrolig godt ved at gå god højde, samtidig med at det er meget løst i top turn´et og ligger solidt i bottom turns. Også ved strapless airs ligger det lækkert under fødderne. De specialdesignede channels i bunden bryder chop, som vi jo ofte har når det blæser nok til at vi får bølger, på utrolig vis så boardet i kombination med det afstemte flex ligger lækkert på vandet og har utrolig god kontrol også ved høj fart og strapless sejllads.

Tilbuddet gælder så længe lager haves, kontakt xboard.dk@gmail.com for mere info. Boardet kan afhentes i Aarhus eller København eller sendes med GLS for 150kr. Vi har formsyede surboard sokker i orange der matcher boardet, disse kan erhverves for 250kr ved køb af board og der kan opgraderes til Honey Comb finner for 300kr i merpris.

http://shop.kitesurferen.dk/index.php/kitewaveboards2017/quasar-5-5

mvh Thomas Alsbirk / Xboard.dk

 

quasar1quasar2

quasar3quasar4

quasar5quasar8