GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

8 timer unhooked

Hey fellow surfers! B)

Sidste fredag mødtes Morten Lambertsen og jeg til skibbermøde kl. 8 om morgenen. Den stod på fri hele dagen og efter dagens udsigt besluttede vi at tage til Asaa, hvilket skulle vise sig at være det helt rigtige valg. Der blev handlet Pågen brød, tunsalat og sodavand, og SÅ var vi klar til en dag på vandet :)


tunsalat.jpg


Vi kom ud til perfekt 12'er vind og vand bag sandbanken, der gik til lårbasserne. Det var forhold der ikke bedre kunne underbygge vores misson den dag: UNHOOKED!

9ms.jpg

Vi havde den indtil videre FEDESTE dag på vandet, og med hjælp fra Mads Birk Andersen, lykkedes det os at få rigtig godt gang i unhooked. Det blev både til unhooked hop, raleys og backrolls... og selvfølgelig en masse crash :woohoo:

b2ap3_thumbnail_raley.jpg
Senere fik vi også godt selskab af Kjetil Juel Christensen, Krzysztof Skowronski, Thomas Dudzinski Møller og en lidt hungover Pernille Møller :sick: :laugh:

b2ap3_thumbnail_Asaa-Unhooked-Friday_FreezeFrame_3.jpg
Vi satte Kris' tripod ud i det lave område og så blev der ellers leget foran kameraet :silly:
Her er videoen jeg fik strikket sammen i løbet af den forgangne uge :)Det eneste problem ved den dag, udover en krop der var tæt på at falde fra hinanden? At der ikke har været ordentlig vind siden! :dry::cheer:

Ha' en fantastisk lillefredag alle sammen og må vinden være med jer

Hilsen fra Urau
AUTUMN

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer