GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Core Fusion LW full carbon - ultimativt letvindsboard

Core Fusion LW giver dig flere gode timer på vandet.

Lavet i en full carbon konstruktion fungerer dette board virkeligt godt. Kulfiber konstruktionen gør boardet let, men er også med til at sikre at boardet holder sin facon når du kiter i chop, hvor en traditionel konstruktion i et stort letvindsboard nærmest kan gå i selvsving, ligger Fusion LW perfekt i vandet.

Fusion LW er lavet med samme bundfacon som de mindre Fusion boards, dette er med til at give boardet rigtig gode egenskaber, det er perfekte freeride boards, og især den lille model 149x44 føles rigtig levende og fungerer også fint til unhooked tricks.

 

Core Fusion LW leveres komplet med finner, stropper, pads, håndtag, alt i den bedste kvalitet.

Så hvis du ønsker dig flere gode timer på vandet, søger det ultimative begynder board og bare vil have noget der fungerer i let vind er Core Fusion LW det du søger.

Køb dit Core board i Borgssurfshop her

 

Vi giver dig mindst kr. 1500.- for dit gamle board ved køb af Core Fusion board i vores byt til nyt program.

Borgssurfshop.dk har det bredeste udvalg til kitesurfing, vi kender udstyret og er altid klar til at give yderligere informationer og vejledning.

 

b2ap3_thumbnail_Borgs-logo.jpg

 

Road to Freestyle 3: El Gouna 2014
video: lækker surf på "fars-dag"

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer