GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

DM i kitefoil 2.-3. september

Weekenden 2.-3. september bliver der afholdt DM i kitefoil racing i Aarhus Bugten.

Stævnet er mobilt, og Kaløvig Bådelaug står for afviklingen af sejladserne, hvilket plejer at være garanti for en profesionel gennemførsel af sejladser med maksimal tid til racing. Sidste år havde vi et fantastisk stævne med kongeforhold, og det har vi bestilt igen i år...

Ligesom sidste år vil der være masser af plads til at alle, der kan foile nogenlunde stabilt upwind og downwind, kan deltage. Vi håber derfor at rigtigt mange vil komme og støtte op om stævnet - også selv om man måske ikke lige har medaljechance. Det tæller mindst ligeså meget at vinde håneretten over sin kitebuddy eller måske blot lære en hel masse og have det sjovt med ligesindede på vandet.

Der er allerede nu sikret en stævnesponsor, og vi arbejder på at kunne tilbyde gratis overnatning, morgenmad og forplejning for deltagerne. Så sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen og begynd at træne. Det bliver et konge event!

Link til event'et på facebook: https://www.facebook.com/events/1311518992217287/

Mvh. Martin 

Gratis kitekursus
Håndlavede kiteboards fra LIEUWE

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer