GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

FutureFoilz - Light Wind In Cabarete

Video: Under min vintertur til Cabarete var jeg heldig at blive filmet at nogle cool dronefyre på en letvinds-gråvejrdag. Alle dage undtaget en hvor jeg var på vandet i Cabarete sejlede jeg med min 9´er på enten bølgeboard eller foil. I Cabarete kommer vinden ofte først ved 14 tiden når termikken sparker igennem, men med en hydrofoil i kufferten kan man nærmest sejle hele tiden i det meget blå vand (dog gråt denne dag pga skydækket). Man skal dog passe på de mange søde havskildpadder. Det var fantastisk at komme retur til Cabarete, spottet er klart bedre til foil/wave end TT - familien elskede turen og vi skal tilbage til DR igen engang :-)

Filmen er fra Februar og jeg sejler på Xcellerator 145 boardet med en Futurefoilz Zero proto. Læs evt. mere om vores foil projekt her på siden :-)

mvh Thomas Alsbirk / Futurefoilz & Xboard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FF cabarete

Futurefoilz udsolgt! Kom på ventelisten :-)
Xboard strapless air series

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer