GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Lars47.dk

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Gå til kite i 2 måneder, hver onsdag.

Gør som Obama, start på 2 måneders kursus for 2700,- 

8 onsdage i træk kan du melde dig til dette kitesurfing kursus fra kl 16.00-20.00 i maj og juni måned. 


Dette giver dig mulighed for at få et forløb sammen med andre, hvor du kan træne sammen med dem også uden for de faste onsdage, og stille og roligt komme igang med sporten og hele tiden blive vejledt undervejs i din udvikling om onsdagen. 

Dette er i stærk kontrast til de normale kursus forløb på en eller 2 dage intensivt undervisning, men hvor nogle oplever et tomrum efterfølgende, hvor man er usikker efterfølgende på ens videre færden i kitesurf verden. 

Til gengæld skal du selv stille med udstyr, dem som ikke endnu har købt gear, vil vi bruge de første par gange på at vejlede og hjælpe til at finde det rigtige gear til dem, nyt eller brugt. 


Vi forestiller os kursister som tidligere har været på grundkursus, men især en overvægt af kursister som for år tilbage måske har været på kursus, men ikke rigtigt er kommet igang. Undervisning hver onsdag d. 3 maj til 21juni fra kl. 16-20. (36 timer på 8 dage) 

Afsluttende kitesurfer 1 diplom for alle, som ønsker at tage eksamen. (Kun for dem som har niveau, og kan nå dette på de aftalte onsdage.) Alle kursusmaterialer og stuntkites, samt mulighed for at demo forskellige typer kites. 


Betale 2700,- inden 1 maj, og tilmelde dig via mail:  

Selv stå for transport til stranden, hovedsageligt på Amar alt efter vindretningen, men senere i perioden tager vi enkelte gange til evt Lynæs-farø eller Landerslev for også at gøre jer trygge ved disse gode begynderspots. 

DU SKAL: 

Selv stå for jeres personlige udstyr og evt forplejning. Man SKAL have taget et tidligere grundkursus, om det er i Jylland eller på Rhodos, er 1 måned siden eller 3 år betyder ikke noget. Vi skal nok få jer sikkert igang igen, men i skal have styr på at rigge, frigører jer etc. Følg gruppen på FB. https://www.facebook.com/groups/1411954472414733/?fref=ts eller se mere på www.lars47.dk

Nick vinder King of The Air!
Tilbage til Cabarete

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer