GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

KITE WEEQ - Girls only!

​Lynæs Surfcenter & Therese Taabbel præsenter KITE WEEQ – Girls only

3 dages kitesurfing camp kun for piger, 11-13 Aug 2017

- Blog og tanker af Therese Taabbel


Er du ligesom mig,.. en kvidelig-kitesurfer der elsker at være på vandet. Mærke adrenalinen, være med naturen og nyder at kitesurfe og at møde nye mennesker på Danmarks strande... Listen here...


Jeg har i mange år stået i spidsen for Danmarks Kvindelige kitesurfere. Og jeg synes det er fantastisk, år for år at følge en udvikling hvor flere og flere seje piger og kvinde tage springet, for at prøve kræfter med Kitesurfing. Jeg bliver simret og stolt over at se pigerne træde op på stranden, hvor der efterhånden er lige mange piger der giver den gas på vandet.

Jeg har derfor længe gerne ville sætte fokus på at skabe et netværk af kvindelige kitesurfere med samme passion for sporten via en Kite camp kun for os. Jeg er i samarbejde med Lynæs Surfcenter, så spændte på at præsentere KITE WEEQ – Girls only! Kite campen er for alle kite-chiks, hvad enten du er øvet eller nybegynder. Så længe du ønsker at komme på vandet og presse dit niveau i trykke og sjove rammer - sammen med en masser andre sjove kite-lyste kvinder. 


Ønsker du at rykke dit niveau, møde andre piger der kitesurfer, tage dit næste step, eller bare have det sjovt og blive bedre til at kitesurfe? Så er KITE WEEQ noget for dig!

Campen er for alle DK's seje surf chicks, der elsker at kitesurfe og have det sjovt på vandet. Der vil være mulighed for at presse dit niveau i kombination med god stemning, glæde og grin. I samarbejde med vores dygtige kvindelige instruktører, der kan give tips, tricks og instruktioner til netop det, du ønsker at arbejde med. Ud over en masse timer på vandet er der god mulighed for at møde nye surf-buddies og skabe et netværk af kvindelige kitesurfere med samme passion for sporten. Hvis du er helt ny og ønsker at lære at kitesurfe, er der mulighed for at tilmelde sig vores Wildcard hold. Her vil du blive undervist i små grupper og lære kitesurfing helt fra bunden og derfra arbejde dig op til selve kontrollen af boardet. Du vil også blive givet de rigtige værktøjer til selv at kunne tage på vandet."YOGA

Ud over timer på vandet, har vi allieret med Emely Freja, som både er kitsurfer og mega dygtig og uddannet yoga-instruktør. Emely vil blandt andet stå for 1-times daglig yoga som vil være med til at kickstarte dagen, og er en perfekt måde at få gang i systemet og kroppen - inden en tur på vandet. Der vil derfor udover kitesurfing hver dag, alt efter vejrforholdene, være yogaundervisning. 

Der vil her blive lagt vægt på styrke og udstrækning af de muskler vi specielt benytter til kitesurfing. Vi vil ligeledes  arbejde med nogle gode simple /nemme udstrækninger, man nemt selv kan lave før og efter kitesurfing når man selv skal på vandet resten af sommeren :-)

Emely Freja deltager også i Kitesurfing DM, og vi har sammen rejse til mange destinationer for at finde de bedste kitesurfing forhold rundt i verden. Emely vil også være med til at stå for kitesurfing undervisning, og kan give jer rigtig mange gode øvelser og tips og tricks. 


Emely Freja & Therese Taabbel i Brasillien. 


NO-WIND ACTIVITIES

Hvis der skulle ske det uheldige med en dag uden vind, står vi klar med en masse forskellige no-wind aktiviteter. Der vil blandt andet være mulighed for at tage de mange SUP's i brug, hvor der kan laves lange ture langt fjorden eller udfordre balancen med SUP-yoga. Ellers kan man ro i kajak, stå på wakeboard bag Lynæs Surfcenter's båd eller dyste mod hinanden i volley. Ellers nyder vi solen, hygger og netværker med hinanden og vores nye bekendtskaber. Vi kommer helt sikkert ikke til at kede os.


Jeg glæder mig meget til at samle en masse seje kvinder - til 3 fantastiske dage i godt selvskab og god vind.

Du kan læse meget mere om KITE WEEQ, Lynæs Surfcenter, undervisning og tilmelding lige her: www.surfcenter.dk/kite-weeq


De bedste hilsner Therese


PS. Jeg ved at der er mange piger rundt i danmark der ønsker at tage steppet og at lære at kitesurfe. måske er det din mand eller kæreste der læser denne post.. som ønsker at du skal lære at kite. Bare rolig du kan trygt tilmelde dig .... for det er ingen mandelige insturktøerer det vil lære dig at kite. alle er kvidelige og forstående kvinder der selv har været begyndere ;-)

Placering (Kort)

Lynæs Havnevej 8, 3390 Hundested, Denmark
Film fra det fynske 2016
Kitetour 2017 stævnedatoer

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer