GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Alsbirk & Lars47 forlader Kitesurferen.dk

Alsbirk og Lars47 som har været  de stærke drivkræfter bag kitesurferen.dk har nu valgt at forlade teamet for at møde nye udfordringer. Kitesurferen.dk og XBOARD har de sidste 4-5 år været drevet af Lars, Thomas og Tom. de sidste par år har været hektiske for alle i teamet, og det er ikke til at feje under tæppet at der har været stor uenighed om hvordan videre fremtid for kitesurferen.dk skulle være. Det er derfor med beklagelse at vi må sige farvel til Alsbirk og Lars47 som har været  store bidragsyder her på sitet gennem mange år.

Nye udfordringer venter

Lars startede sin boardkarriere som windsurfer, men blev i 90´erne facineret af kitesurfing som siden da har været  hans foretrukne aktivitet. De seneste år har han imidlertid haft en del windsurf sessions med vores venner hos Surferslounge.com. I lyset af det er han nu kommet frem til en sponsoraftale med en indtilvidere ukendt windsurf producent, og vil i fremtiden være at finde som profil for dette windsurfmærke. Lars udtaler selv at han begynder at mærke alderen, og fortæller "Det er klart at jeg kan mærke alderstegnene, tyngdekraften er begyndt at spille ind i min hverdag, ørene bliver større og fødderne mindre - det er jo uundgåelig for os som begynder at nærme os pensionisttilværelsen".

Herfra må vi så håbe at de større ører kommer godt med når han nu starter sin nye karriere som windsurfer. Lars vil i fremtiden være at finde på surferslounge.com som redaktør under navnet Lars44.

Alsbirk har de seneste par år arbejdet med sit boardprosjekt, og ønsker nu at gå all-inn på dette. Alsbirk har derfor opsagt sin stilling hos Vestas fra 1. juni. Samtidig er Alsbirk i lykkelige omstændigheder, da han og hans kone venter tvillinger senere på året. Alsbirk siger selv at tiden for forandring er inde nu, og timingen kunne faktisk ikke være bedre. "Jeg har de sidate par år arbejdet på mit boardprosjekt, og føler selv at tiden er kommet for at gå all-inn. I forhold til kitesurferen.dk er jeg helt afklaret. Det har altid været en forudsætning at man skal være ekstremt aktiv kitesurfer for at kunne være en del af teamet, og jeg må desværre bare se i øjenene at jeg har haft minimalt med surf tid de sidste par år. Jeg har fået flere advarsler om ekskludering fra teamet på grund af manglende surf tid, så såntes leg at det er mere rigtig at kaste håndklædet i ringen nu. Jeg har en rigtig god følelse med hensyn til mine surfboards, og ved at jeg kommer til at tjene stort på dette prosjekt".

Kitesurferen.dk og fremtiden

Tom vil stå alene tilbage med driften af kitesurferen.dk, men siger at han har planer om at leve en fælles platform mellem XBOARD´s norske site hangloose.no og kitesurferen.dk som skal køres fra norge. Det er Toms visjon at lave et fælles nordisk kitesurfing community. Selv siger han " Jeg syntes at det har været hyggeligt at arbejde sammen med 47 og Alsbirk de seneste år, men kan også godt mærke at deres ambitions niveau når det kommer til community delen ikke er så stort som mit. Jeg må derfor være helt ærlig og sige at jeg er glad for at det kun er mig som bestemmer nu. Det har til tider været rigtig træls at skulle diskutere små detaljer når jeg ved at det er mig som har ret. Det slipper jeg for nu, og det har jeg det rimelig godt med."

Det er Toms intention at kitesurferen.dk skal være norsksprogelig da det er det sprog som flest forstår her i norden. Tom vil satse på en række gæste redaktører fra det norske kitemiljø til at drive sitet videre.

Med dette ønsker vi ale en rigtig god start på sæsongen.


Med dette ønsker vi ale en rigtig god start på sæsongen.


Team Kitesurferen

2016 Taaroa foil
SHOWREEL '15

Kommentarer

 
Nielsen on Fredag, 1. April 2016 19:52

Selv i Norge ville det være en aprilsnar :D:D:D:D

Selv i Norge ville det være en aprilsnar :D:D:D:D