GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Sådan fik jeg en ny hobby - helt tilfældigt

Det er kun omkring to uger siden, at jeg besøgte min kære fætter. Han er 25 år gammel, bosat 10 km. fra Dragør og har altid været meget interesseret i kitesurfing. Det har dog ikke været en sportsgren, der har interesseret mig særligt meget førhen.. Dog fik jeg en helt ny opfattelse af kitesurfing efter dette besøg hos min fætter. 

For første gang har jeg stiftet bekendtskab med kitesurfing på egen krop, og det var FANTASTISK. Selvom jeg var kritisk, så blev jeg lynhurtigt bidt af det, så jeg har allerede planlagt mit næste besøg om få dage. Hvis jeg vidste, at det kunne være så sjovt at lege ud i bølgerne, så havde jeg prøvet det for mange år siden.

Så ja, det er lykkedes mig at få en ny hobby - helt tilfældigt. Nogen gange gælder det om at slippe sin kritiske sans og kaste sig ud i nogle aktiviteter, man ikke har prøvet før. 

Og nej, jeg ved godt, at jeg ikke er verdensmester, fordi jeg har prøvet det én gang.. men øvelse gør mester, og jeg skal nok blive god en skønne dag. Indtil videre tror jeg, at jeg vil kæmpe videre med at lære forskellige tips og tricks af min fætter. Han har været aktiv kitesurfer i 7 år, så jeg vil mene, at han ved, hvad han snakker om.

Desværre har jeg tendens til at komme nemt til skade, så jeg er da også lidt bange for at komme galt afsted.. Dog må jeg leve med den risiko, der nu en gang er.

I øvrigt er jeg super glad for denne portal / community, hvor man kan debattere og læse om andre ligesindede. 

Selvom jeg har fået en ny hobby, så holder jeg stadig fast i min gamle hobby. Når jeg ikke er ude i bølgerne, nyder jeg nemlig at hækle (og nej, jeg er ikke 60 år gammel). Jeg har muligvis omkring 10-20 kg. hæklegarn  på lager, så jeg har nok at få tiden til at gå med :-)

I øvrigt overvejer jeg at tage en tur til Portugal i 2017, hvilket jeg vil holde jer opdateret om på min blog!


Ny instruktøruddannelse på Oure højskole
Planlægge tur til Portugal anno 2017

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer