GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Seco Island, Boracay

 

Seco Island


Vi har endnu en gang en mindre dansker lejr her på Boracay, derfor var vi en lille flok som vil prøve et nyt spot, så vi kontaktede en lokal gut som laver ture til en lille ø, der hedder Seco. Det er en lille ø som ligger midt ude i havet, øen er øde så f.eks. wc - el osv. findes der ikke noget af, men det skulle være et super fladvandsspot, så det måtte vi prøve!

Sådan kommer man derud:

Man tager båden fra Boracay til Caticlan, tager med bus i en time ca. til en mindre fiskerlandsby, og derfra skal man sejle i 2-3 timer. Man skal have båden til at være derude alle dagene, så man lejer båden med besætning i de dage man skal være der. Det bedste er, at bruge en lokal guide til at lave turen. Vi brugte ”Bong” som har Pinas kiteboarding på Bulabog siden (Boracay). Han sørgede for alt transport, ”portere” til at bære dit gear, mad 3-4 gange om dagen, opvask, drikkelse ja alt i 4 dage for 9500Peso ca. 1100kr.

Spottet:

En øde ø, man kan sejle rundt om øen på 10min. Rundt om øen i en stor cirkel er et rev så, der er rimeligt fladt vandt rundt om hele øen, MEN det fedste er jo at stå på fraland siden, der er 120cm vand fuldstændig klart og helt pandekage fladt. Man kan sammenligne det med spotX bare med helt klar vand 28C og så har du spottet for dig selv, det er virkelig godt! Der er dog søpindsvin, hajer, mus, kakerlakker på/ved øen, så hvis man skal stå på bunden er sku en god ide med sko.

Nick ude på fralandssiden af Segoe

Det er min den grønne Furia...

Vores bolig i de 4 dage på øen.

Mr. Naish -Aka Anders i et powered kiteloop

Nick i et HP

Michael i en transition

Michael vender i det klareste vand

Evt. Spørgsmål er i velkommen til at skrive til mig

Mange Hilsner
Nick Lund

Tak til:
Surf&Ski Horsens
Snowstorm.dk

Brasilien - Maria og Timo på tur
Caribien - total luksus