GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Smuttur til Norge

Efter invitation fra Tom, var vi en lille bilfuld tosser som tog til Norge sidste weekend. Vi slap den danske jord – i en mildt sagt proppet bil – onsdag aften sent og var tilbage igen søndag sidst på eftermiddagen. Så jo, det var bare en smuttur, og målet var, ud over umådelig hygge, et par ture på Haugastøl, Hardangavida og Skiftesøen. Med andre ord: Snowkite pure. 

Området kendetegner sig ved at være et at de ypperste steder at snowkite på denne del af kloden, og indrømmet det er specielt, meget specielt. Efter en køretur op over trægrænsen, på snoede, isede og glatte veje, bliver man mødt af et goldt månelandskab pakket hvidt i hvidt, hvor selv den mindst vind har frit lejde hen over de åbne vidder, og de tilfrosne søer inviterer til eventyr.

Men man skal tænke sig om. Selvom det hele er uimodståeligt, lurer udfordringer lige om hjørnet. Vidderne er store og man kommer hurtigt vidt omkring, den mindste fygning bliver hurtigt til totalt white-out hvor det er umuligt at skelne himmel fra helvede og retning bliver et uvirkeligt begreb. Dertil er sneen nogle steder dyb og meget ufremkommelig når man tager skiene af. Men sådan er det, når man er gæst i naturen. Man må have sin sunde fornuft med.

Jeg har sammensat en lille bitte video af de digitale stumper vi fik med. Det var ikke den del som var mest i fokus. Men stemingen synes jeg er fanget meget godt.

Det er snart sommertid !
Tarifa - Fam. hygge, kultur og surfkultur

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer