GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Therese & Cabrinha photosoot 2017 på MAUI!

Vi er meget stolte af at vores danske Cabrinha-pige Therese, blev inviteret med til Cabrinha's 2017 photoshoot på hovedkontoret på Maui. Der bliver i Februar måned hvet år holdt det årlige photoshoot på Cabrinhas føde ø Maui. Her samles hele det internationale team for at skyde fede billeder og videoer af næste sæsons produkter, som bliver launched i starten af August 2016. Vi glæder os til at se resultatet, specielt dette år når Therese Taabbel bliver featuret på det internationale team.


"Pludselig stod jeg i Maui's lufthavn, og det var som den drøm jeg drømte, da jeg for 6 år siden signede min første kontrakt med NeilPryde Scandinavia. Jeg forstillede mig at skyde billeder i det smukke vand med havskildpadder omkring mig, samme med resten af Cabrinhas skønne team. At være på forsiden af kataloget, men ikke mindst at være et ansigt udadtil og repræsentere et brand som jeg kunne stå inde for. At være hende rollemodellen som den næste generation så op til og lod sig inspirer og motivere af. Hende på plakaten jeg selv hængte op på væggen. Hende pigen som gav den gas på vandet, som havde talent og en stor passion for kitesurfing. Jeg kan fortælle jer, at det var tusind gange vildere end hvad jeg som 12-årig overhovedet kunne forstille mig"


"Jeg stod nu side om side med Alberto Rodina, James Boulding, Damian Leroy og vores egen Nick Jacobsen. Derudover var selveste Pete Cabrinha og hele vores office afdeling der også. Pete er en fantastisk mand med den fedeste attitude og personlighed. De næste to uger bød på så meget! Mange timer på vandet, video shooting, photoshoot, model posing, testing, interview, socialising, udspring fra klipper, surfing, hårdt arbejde og ikke mindst den fedeste stemning og grin!""Der er mange der tror at photoshoot ikke er hårdt arbejde, men det kræver deciplin, tålmodighed og mange timer. Det perfekte foto kommer ikke i første hug, og vi laver ofte det samme trick op til 20 gange. Det var mange timer på vandet ad gangen, og op tidligt om morgenen for at fange solopgangen. Lyset skal være godt, kiten lav, smil og et godt backdrop for det perfekte billeder. Det var SÅ lærerigt og jeg fik virkelig lært en masse.""Derudover var vores egen Anders Krüger der også. Anders er manden bag alle Cabrinha's edits, og jeg siger jer han har talent og kreativitet. Trust me; og check den seneste video ud med Nick, som bekæmper verden med hans kite lige her: https://www.youtube.com/watch?v=PiarWwS7a9U

Anders står igen i år for alle produktvideoerne og for at viderefortælle Cabrinha's spirit gennem hans edits. Det var virkelig fedt at have mine to "big brothers" der. Anders og Nick har været der for mig siden jeg lærte at sejle til mit første handlepass. De har altid være mine supportere og hjulpet mig frem i industrien. Tak DRENGE.""Ligeledes var det SÅ fedt at sejle med de nye produkter, vi taler 2017 udstyr op over øerne! Det var lærerigt at teste de nye kites og få endnu mere viden og detaljer bag vores designs. Uden at afsløre for meget, siger jeg fede farver og nye tunes ved kites og bords. Jeg glæder mig så meget til at vise jer resultatet og vores nye produkter. Det bliver super fedt!!!!""Det var en helt fantastisk oplevelse og en drøm der gik i opfyldelse. Især er jeg taknemmelig over for alle der har hjulpet mig på denne vej. Jeg har gennem min tid mødt så mange mennesker, der har lært mig meget, guidet og inspireret mig. Specielt har NeilPryde Scandinavia altid stået ved min side og støtte mig fra starten af min karriere".Vi hos Neilpryde Scandinavia har altid været stolte af Therese. Man skal som teamrider både have talent og resultater, men personlighed og attitude vægter vi ekstremt højt hos Cabrinha. Her sætter Therese et rigtig godt eksemple som teamrider. Og vi er glade for hun er med til at vise vejen for de næste generationer. 


Planlægge tur til Portugal anno 2017
Nordjysk kiteklub!

Kommentarer

 
Lars47.dk on Søndag, 8. maj 2016 14:40

Det er så fedt at se hvor langt du er nået!!

Tillykke med din hårde indsats har givet pote.. ;)

Det er så fedt at se hvor langt du er nået!! Tillykke med din hårde indsats har givet pote.. ;)
lars s on Fredag, 27. maj 2016 10:03

så sejt! Tillykke - lev drømmen og nyd det :)!

så sejt! Tillykke - lev drømmen og nyd det :)!