GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Venezuela, Isla Coche & Los Roques

Her en lille video fra turen til Venezuela. Min kæreste og jeg tog på 5 ugers rundrejse. Venezuela er det mest vindsikre sted jeg har været - Vi havde vind alle de 5 uger vi var afsted. Trods mange fordomme omkring landet og den politiske situation, bød rejsen på rigtig mange gode oplevelser på kultur fronten og ikke mindst kitesurf mæssigt.

Klart et besøg værd!


VH 

Lasse


Oprette blog
Ny kite fra Core FREE

Kommentarer

 
Lars47.dk on Torsdag, 7. April 2016 21:11

Den er sprød... God stil smukke mand..:)

Den er sprød... God stil smukke mand..:)
alsbirk on Lørdag, 9. April 2016 07:46

mega fed film fra et skønt sted, det vækker minder selvom meget er forandret siden 2002 :-p

super fed stil LAsse, du giver den bundgas :p

mega fed film fra et skønt sted, det vækker minder selvom meget er forandret siden 2002 :-p super fed stil LAsse, du giver den bundgas :p
Anders Mark on Søndag, 10. April 2016 22:37

Fed film og jeg sidder og får gode minder selv.

Husker jeg satte mit første airpass helt ude på pynten ude til højre. Havde været tæt på flere gange, men manglede det sidste dedikation og havde under pkra på netop coche set en af pigerne lave det.

Fik psyket mig selv med indtil flere lussinger og hvæsende sagde jeg: Når pigerne kan, så kan du fandeme også og så lykkedes det.

Elsker iøvrigt el Yaque, fantastisk lille surferby hvor selv de gamle damer ved hvad der rør sig på standen.

Alohaaa. Anders

Fed film og jeg sidder og får gode minder selv. Husker jeg satte mit første airpass helt ude på pynten ude til højre. Havde været tæt på flere gange, men manglede det sidste dedikation og havde under pkra på netop coche set en af pigerne lave det. Fik psyket mig selv med indtil flere lussinger og hvæsende sagde jeg: Når pigerne kan, så kan du fandeme også og så lykkedes det. Elsker iøvrigt el Yaque, fantastisk lille surferby hvor selv de gamle damer ved hvad der rør sig på standen. Alohaaa. Anders