GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Video - Kiteloop 360

​vi havde en overraskende god session I færgelejet ved Nyborg. Jeg havde en eller anden  fornemmelse af, at jeg gerne ville øve KGB. Men jeg startede med at lave lidt loop´s, og kunne mærke at der var god fart i benene. Havde tit overveje at rotere videre om til healside, men aldrig rigtigt fået gjort noget ved det.. Det blev så idag, og gik overraskende godt.. Spændende om det kan gentages næste gang på vandet..

https://youtu.be/ExD_l_J_Zmg

Læsø Kitecamp 2015 Aftermovie
DM - Farø

Kommentarer

 
alsbirk on Torsdag, 29. September 2016 12:21

Fedt fedt Salomon, det ser godt ud din alder og fysiske formåen taget i betragtning haha :D !!! Der er sgu ikke noget bedre end at sætte et nyt trick og det der ligner da noget du kommer til at sætte hver gang !

knuyzz

T

Fedt fedt Salomon, det ser godt ud din alder og fysiske formåen taget i betragtning haha :D !!! Der er sgu ikke noget bedre end at sætte et nyt trick og det der ligner da noget du kommer til at sætte hver gang ! knuyzz T