GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Young Gun Acadamy

​Hey alle seje Young guns i DK! 

Sommeren nærmer sig, og det er igen snart tid til årets mest hyggelige og fede kitecamp - Young Gun Academy. Jeg er så glad for igen at være en del af ÅRETS Young Gun Academy for unge i alderen 10-19 år. Sammen med Lynæs Surfcenter og Rasmus Riber er der lagt op til 5 dage fyldt med action, sjov, nye venner - og det alle vigtigste: massere kite og timer på vandet. Campen ligger i den første uge af skolernes sommerferie fra d.26-30 Juni. Campen er for alle, om du vil lære nye tricks, prøve din første Backrool, eller skal til at sejle de første par meter; Så er du velkommen. Hvis du er helt nybegynder og endnu ikke har eget udstyr, kan du få plads på campens Wildcard hold. Her vil der være undervisning helt fra bunden med skolens udstyr.Rasmus Riber og jeg kommer til at lave undervisning i tricks, tips og mange andre sjove ting. Samt fortælle om vores Kite-eventyr rundt i verden. Så hvis du elsker at være i vandet, have det sjovt, og ønsker at møde nye unge surfhomies så er det her! 
Jeg har selv været med på Young Gun Camp de sidste mange år, og jeg havde aldrig forestillet mig hvor sjove og fede oplevelser jeg ville få. Selvom jeg i starten altid var en smule nervøs, havde jeg aldrig grinet og smilet så mange dage i streg. Lange kitesessions, udspring fra molen, Vollyball og sjove historier om drengenes surf eventyr i Australien og Brasillien. Det var her jeg sejlede de første par meter, året efter lærte drengene mig min første Backrool og senere Railey to Blind. Altid med fuld support og mange High-Fives på stranden.


Det var også på Young Gun Camp jeg hver sommer mødte nye surf kammerater, som idag er nogle af mine bedste venner. Det var de venner jeg første gang var i Brasillien med, og til mine første stævner i Danmark. I dag sejler vi tit sammen og lære stadig nye tricks. Det var på min anden Young Gun Camp jeg virkelig blev bidt af kitesurfing og blev motiveret. At blive undervist af DK's sejeste kitesurfere, og se dem fyre den af på vandet var SÅ inspirerende. Men ikke mindst at kunne se min egen fremgang og blive anerkendt for den. Jeg er derfor så stolt og glad for at være med til at inspirer den næste generation, og hjælpe jer med at nå jeres næste mål! Det er en stor ting der har betydet så meget for mig.På de vindstille dage er der massere af No-Wind aktiviteter. SUP's, båd, tube, banan, wakeboar, vollyball turneringer i lange baner, fodbold og skatepark lige i nærheden. Vi kommer hvertfald ikke til at kede os!
Om aftenen vil der være lækker mad både morgen, middag og aften. Måske vi går en tur til is kiosken. Ser på god action på skate banen, hvor der helt sikkert er nogle af jer Young Guns der giver et show. En aften er der blå aften med skumfiduser, chokolade og mariekiks. Vi sover i telt på græsplænen lige ved Lynæs Surfcenter, 20 meter fra vandet. Så hvis det blæser er vi på vandet i løbet af 5 minutter. Hvis du ikke før har kitesurfet i Lynæs skal du glæde dig. Et kæmpe lavvandsområde hvor man kan bunde flere kilometer ud, dette gør også at vandet er forholdsvist fladt.Derudover vil der være fede oplæg og undervisning i at tage fede billeder og lave GoPro film. Så der er massere af gode billeder at vise og poste når i kommer hjem! Det bliver de fedeste dage, men kite, nye tricks og venner, samt massere af sjov og grin!Jeg glæder mig meget til at møde jer alle, og undervise DK's nye Young Gun generation - for det er jer der kommer til at fyre den af på vandet i fremtiden! 

Læs meget mere om Campen og tilmeld dig nemt her: http://surfcenter.dk/sommercamps/young-gun-academy/


Mange knus Therese - vi ses på vandet!Placering (Kort)

Lynæs, 3390 Hundested, Denmark
Ny kite fra Core FREE
Best i Borgssurfshop

Kommentarer

 
Lars47.dk on Lørdag, 9. April 2016 21:02

Hvor er det fedt du giver kærlighed tilbage til næste generation!!

Kom afsted Youngsters.

Hvor er det fedt du giver kærlighed tilbage til næste generation!! Kom afsted Youngsters.